Definida la data i hora de l’Athletic Club - FC Barcelona de Copa

Definida la data i hora de l’Athletic Club - FC Barcelona de Copa

El partit de vuitens de final entre catalans i bascos es disputarà el dijous 20 de gener a San Mamés

Nova data definida en l’agenda blaugrana. El conjunt de Xavi Hernández jugarà els vuitens de final de Copa del Rei davant l’Athletic Club el dijous 20 de gener a les 21.30 hores. 

Així doncs, en aquesta data que ha donat a conèixer la Reial Federació Espanyola de Futbol els barcelonistes viatjaran a San Mamés en una nova ronda del torneig coper. Una eliminatòria a partit únic que esdevé una nova prova de foc per al Barça. Classificat després de superar el Linares (1-2) en l’estrena copera 2021/22. 

Athletic Club - FC Barcelona és un duel entre vells coneguts. Un enfrontament entre els dos finalistes de Copa de la campanya anterior. Un partit sempre atractiu que emparella els dos elencs amb el palmarès coper més llorejat. Els barcelonistes s’han apoderat del trofeu en 31 ocasions i els blanc-i-vermells, en 23. 

Un encreuament entre vells coneguts

I és que aquest és un duel recurrent. Tant en el passat com en el present. Si girem la vista enrere, concretament fa nou mesos, catalans i bascos es batien a Sevilla en la darrera final del torneig del KO. El Barça es va imposar per un clar 0-4 i, d’aquesta manera, alçaria el darrer títol coper

Dos anys enrere, el camí de barcelonistes i bilbaïns va tornar a confluir. Aquesta vegada en els quarts de final a partit únic a San Mamés. I la sort no va acompanyar els blaugranes, ja que van perdre per 1-0 amb un gol sobre la botzina. 

Més enllà d’aquests dos darreres precedents de Copa, es poden relatar altres 41 encreuaments entre Athletic Club i FC Barcelona. Ara, el dijous 20 de gener a les 21.30 hores, blanc-i-vermells i blaugranes n’afegiran un altre.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut