Campions de Copa!

El Barça suma la 31a Copa del Rei en completar un gran partit i amb un doblet de Leo Messi i els gols de Griezmann i De Jong

La 31a Copa del Rei del Barça ja és una realitat! Els de Ronald Koeman s'imposen a la final a l'Athletic Club (0-4) després de completar un gran partit i tenir el domini absolut. No ha estat fins a la segona meitat que els culers han pogut veure porteria, amb les dianes de De Jong, Griezmann i un doblet de Leo Messi.

Domini sense gols

La possessió ha estat del Barça des dels primers compassos del matx. I la primera gran ocasió dels homes de Ronald Koeman ha estat als cinc minuts de joc. De Jong ha enviat al pal en aprofitar una bona assistència de Leo Messi. El Barça ha seguit generant molta més sensació de perill que el conjunt basc. No ha estat fins als 11 minuts que l’Athletic Club ha generat la seva primera arribada ofensiva. Una falta servida des de lluny que Iñigo Martínez no ha pogut rematar davant Ter Stegen.

Els culers han completat un bon joc, essent superior en la pressió, circulació i tots els aspectes, només faltava el gol. A la mitja hora de joc Yeray ha evitat el gol de Messi enmig de la gran intensitat del matx. El defensa de l’Athletic ha tret la pilota quan semblava que ja era gol.

Decideixen la final en 12 minuts

L’inici de la segona meitat ha estat un monòleg blaugrana. Primer Griezmann i seguidament Pedri i Sergio els protagonistes de les ocasions blaugrana. La insistència i domini del Barça ha tingut la seva recompensa amb un gol de Griezmann als 60 minuts de joc aprofitant una centrada des de la dreta de De Jong (0-1).

Tres minuts després De Jong situava el 0-2 en una rematada de cap i després d’una assistència de Jordi Alba. La final es començava a posar de cara i feia justícia al domini culer. I no podia faltar la cirereta de Leo Messi.

El crac argentí ha marcat un doblet en tan sols tres minuts per sentenciar la 31a Copa del Rei del Barça. El primer un autèntic golàs i el segon novament de l’associació amb Jordi Alba (0-4). El crac argentí ha estat designat MVP de la final en el dia que ha assolit les 31 dianes en finals. Griezmann ha estat a punt de situar el 0-5, però el gol ha estat anul·lat després de la revisió amb el VAR. Un gran partit de tot l’equip per conquerir un títol, el primer de la nova era.