Messi:

Messi: "És molt especial ser el capità de l'equip on porto tota la vida"

El capità culer ha parlat després d'aconseguir el seu 35è títol com a blaugrana amb un nou doblet a la final

Leo Messi ha parlat després d'aconseguir un nou títol com a blaugrana. El crac argentí ha aixecat 35è títol com a culer després de superar a l'Athletic Club (0-4) a la gran final, on ha anotat dos gols i ha estat escollit com a MVP. A més, el '10' culer suma ja 31 gols en finals i és el jugador amb més gols en la història de les finals de Copa amb nou.

L'argentí ha recalcat que "és molt especial ser el capità d'aquest equip on porto tota la vida, i molt especial poder aixecar la Copa".

Pel que fa al rival, ha explicat "que sabíem que l'Athletic juga sempre de la mateixa manera, amb 4-4-2 i sortint a la contra i amb jugadors ràpids". I afegeix: "Hem tingut paciència per tenir la pilota i crear espais. El primer temps hem mogut molt la pilota i en el segon l'Athletic ha baixat el ritme i nosaltres hem creat moltes ocasions".

A més, ha recordat a l'afició: "És molt estrany no poder celebrar-ho amb la gent i la família, és la situació que ens toca viure i és una llàstima perquè les finals sempre són especials. Són dues aficions acostumades a viure aquest tipus de finals però segur que des de casa han gaudit".

Finalment, ha recordat: "És un any difícil, per a nosaltres poder guanyar la Copa i seguir amb opcions a la Lliga és molt important. És un any diferent, de transició, amb molts joves. Ens va costar arrencar a del principi, vam perdre molts punts per innocència i per falta d'experiència, però l'equip es va anar fent fort, ens vam ficar en la baralla. L'altre dia no vam poder treure un bon resultat però seguim aquí en la baralla, queden moltes jornades".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut