Jenni Hermoso i Alexia Putellas, finalistes al premi The Best

Jenni Hermoso i Alexia Putellas, finalistes al premi The Best

Les dues jugadores del Femení són dues de les tres finalistes en categoria femenina, mentre que Leo Messi també es troba entre els tres candidats en guanyar-lo en categoria masculina

Bona representació blaugrana entre els finalistes als premis The Best de la FIFA. Jennifer Hermoso i Alexia Putellas es troben entre les tres finalistes al guardó en categoria femenina. A més, Lluís Cortés, tècnic del Barça Femení la temporada passada, també es troba entre els tres finalistes a Millor Entrenador. Per la seva part, Leo Messi també opta al premi en categoria masculina. 

Gran representació del Femení

La gran temporada del Barça Femení també està sent reconeguda a nivell de premis individuals. I és que cal recordar que quatre de les 13 nominades eren jugadores blaugrana. Ara que s’han conegut les finalistes també hi ha un protagonisme culer amb Alexia Putellas i Jennifer Hermoso, nominades al premi. Les dues jugadores blaugrana competiran amb Sam Kerr (Chelsea) per coronar-se com a millor jugadora. 

Pel que fa a Lluís Cortés competirà amb Emma Hayes i Sarina Wiegman per guanyar el premi a Millor Entrenador del Futbol Femení. Per la seva banda, Leo Messi competirà amb Mohamed Salah i Robert Lewandowski per guanyar el seu segon The Best, després de l'aconseguit al 2019. La gala on es coneixeran els guanyadors tindrà lloc el 17 de gener a Zuric. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut