Les cinc dates que has de memoritzar del 2022

Les cinc dates que has de memoritzar del 2022

Repassem les dates fonamentals que cal recordar de cara a aquest nou 2022 en clau culer

Arranca un 2022 ple de reptes per als blaugranes. Els jugadors de Xavi Hernández ja tenen assenyalades les dates més rellevants al calendari del proper any futbolístic. A continuació, aprofitem per repassar el calendari del FC Barcelona de l’any vinent, amb totes les dates més importants que tenim confirmades fins al moment.

Supercopa d’Espanya

El conjunt de Xavi Hernández disputarà el primer títol oficial ben aviat. El 12 de gener arranca la Supercopa d’Espanya amb un partit contra el Reial Madrid corresponent a les semifinals de la competició. En cas de victòria, els culers s’enfrontarien quatre dies més tard (16 de gener) al guanyador de l’altre semifinal que disputaran l’Atlètic de Madrid i l’Athletic Club. Recordem que tots els partits d’aquest torneig es jugaran al l'Aràbia Saudita.

El Clàssic

Pel que fa a la Lliga, el Barça ja sap quan visitarà el Santiago Bernabéu. Serà el pròxim 20 de març (horari encara per confirmar). Després d’una temporada en què els blaugranes van haver de disputar el Clàssic visitant l’Alfredo Di Stefano, els culers tornen al feu blanc amb la voluntat de deixar de nou una nit màgica al Bernabéu. Serà una data especial també perquè suposarà el debut de Xavi Hernández en un Clàssic com entrenador del primer equip.

Final de la Copa del Rei

El Barça intentarà revalidar un any més el títol Copa del Rei. Després de la contundent victòria contra l’Athletic Club (0-4) a la final de la temporada anterior, els blaugranes intentaran conquistar de nou el títol coper el 23 d’abril al ja conegut estadi de la Cartuja. La primera eliminatòria que hauran de superar els de Xavi Hernández si volen estar a la final serà el dimecres vinent a l’estadi del Linares.

Final Europa League

Gairebé un mes després de la final copera de La Cartuja, els blaugranes intentaran arribar a una nova final a Sevilla. Aquest cop, el 18 de maig a l’estadi del Sevilla, el Ramón Sánchez - Pizjuan. En aquest estadi, el Barça intentarà endur-se la seva primera Europa League. Cal recordar que el primer enfrontament de la competició serà el 17 de febrer (18:45 hores) al Camp Nou contra el Nàpols  i la tornada de l’eliminatòria serà el 24 de febrer (21:00 hores) a l’estadi Diego Armando Maradona.

Mundial 2022

L’any 2022 estarà marcat en clau futbolística per la celebració del Mundial de Qatar. Un Mundial que tindrà la particularitat de ser el primer que no es disputarà a l’estiu com és habitual. A causa de les altes temperatures del Qatar, ho haurà de fer a l’hivern. Per aquest motiu, el partit inaugural està marcat per al 21 de novembre. Amb una durada d’un mes aproximadament, la final serà el 18 de desembre. La celebració d’aquest Mundial suposarà l’aturada de les competicions a nivell de clubs durant aquell mes. A més, hi haurà diversos jugadors culers que representaran a les seves seleccions amb l’objectiu d’endur-se el màxim torneig internacional de seleccions.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut