El Linares, rival del FC Barcelona als setzens de Copa del Rei

El Linares, rival del FC Barcelona als setzens de Copa del Rei

Una nova edició de la competició del KO entra a escena per als culers i el primer rival serà el conjunt de Jaén

El Linares Deportivo serà el rival del Barça als setzens de final de la Copa del Rei.

D'aquesta manera, els de Xavi Hernández comencen el camí en aquesta competició amb aquest emparellament amb l'elenc de Jaén. El duel, que tindrà lloc a l'Estadi de Linarejos, serà a partit únic el dimecres 5 de gener a les 19.30 hores.

I. Akhomach i Jutglà ja saben què és jugar a Linarejos

Serà el primer precedent oficial entre andalusos i catalans. Ara bé, no és la primera vegada que un conjunt barcelonista es desplaça cap a l'Estadi de Linarejos. Perquè el passat 29 d'octubre del 2021, el filial blaugrana va jugar jornada de Primera RFEF davant el Linares Deportivo; que ocupa la 14a posició en lliga. Un matx que va acabar amb una victòria agònica del Barça B per 1-2. Aquell dia jugadors com Ilias Akhomach o Jutglà, que recentment han tingut minuts amb el primer equip, van participar en el triomf culer.

Una classificació inèdita

Recordar que aquest elenc d'Andalusia ja ha superat dues rondes de copa. En la primera va derrotar el Nàstic de Tarragona en la tanda de penals. I en la segona, va causar sensació en superar un equip de Primera Divisió, l'Alabès (2-1). Els gols de Jon Etxaniz i Copete van construir aquesta gesta, ja que mai abans el Linares Deportivo s'havia classificat per als setzens de Copa del Rei. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut