Dani Alves, el nou ‘8’ del FC Barcelona

Dani Alves, el nou ‘8’ del FC Barcelona

En la seva segona etapa de blaugrana, el brasiler afegeix un altre dorsal al seu historial amb la samarreta barcelonista; un número que ja va lluir amb el Sevilla

Dani Alves. 8. S'estendrà en la longitud de l'esquena del brasiler en el seu retorn al FC Barcelona. D'aquesta manera, l'extravertit lateral dret afegeix el seu cinquè dorsal diferent en el seu historial amb la samarreta culer. Un número que han lluït futbolistes com Andrés Iniesta, Giuly, Cocu, Stòitxkov o Guillermo Amor. 

Segon capítol de blaugrana, cinquè dorsal 

"Torno amb la mateixa il·lusió de la primera vegada", va explicar el carioca quan es va anunciar el seu retorn al Club. Mateixa ambició, però diferent número. Perquè quan va arribar al Barça l’estiu del 2008 es va enfundar el 20. Un número que aniria associat a la seva figura durant el seu primer curs de culer. En les següents quatre campanyes heretaria el 2. Per posteriorment, agafar el 22, en homenatge a Éric Abidal. I per concloure la seva primera trajectòria al FC Barcelona amb el 6, que havia deixat orfe Xavi Hernández. 

Així doncs, Dani Alves estrena el seu segon capítol amb el dorsal 8. Un número que anteriorment ha anat acompanyat d'altres noms. Guillermo Amor, Hristo Stoítxkov, Albert Celades, Phillip Cocu, Phillip Cocu, Andrés Iniesta, Arthur Melo i Miralem Pjanic

No serà la primera vegada que la figura de Dani Alves s'associï al 8. Perquè va aterrar a la Lliga amb aquest dorsal, però amb l'elàstica sevillista; el portaria durant dues temporades a l'equip de Nervión. On va començar a forjar la seva llegenda. Engrandida amb la samarreta del FC Barcelona, i que ara intentarà tenir continuïtat amb el 8.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut