Reverter: “Aquesta Junta té un pla, que té credibilitat i que farà que el Barça sigui el millor Club del món

Reverter: “Aquesta Junta té un pla, que té credibilitat i que farà que el Barça sigui el millor Club del món"

El director general, Ferran Reverter, apunta les bases de la recuperació, basada a apostar pel que ha fet ser capdavanter el Club com la Masia o l’estil, però també tenint els millors atletes, les millors instal·lacions amb l’Espai Barça i la sostenibilitat econòmica i esportiva

El director general del FC Barcelona, Ferran Reverter, ha apuntat algunes de les claus del Pla Estratègic 2020/21 que ha de ser el full de ruta de la recuperació de l’Entitat, en el marc de la roda de premsa en què ha exposat públicament els detalls de la Due Diligence Financera i el tancament de la temporada 2020/21. Un pla que es basa en tres pilars: ser un Club capdavanter, sostenible i social.

“Aquesta Junta té un pla, que els inversors ens han comprat i que, a més a més, ens  ha permès aconseguir el crèdit de què parlàvem. Un pla que té credibilitat i que farà que el Barça sigui el millor club del món”, ha assegurat Ferran Reverter, que ha recordat que “el FC Barcelona és un club resilient, que ha passat per moltes crisis, que ha estat a punt de desaparèixer, que ha suportat que hagin marxat grans jugadors... Però el Club sempre ha tornat més fort”.

El director general del Club ha assegurat que en aquest pla a cinc anys, el Barça “ha de seguir apostant per allò que l’ha fet gran, capdavanter. El primer, la Masia i l’estil Barça, tot i que avui en dia no n’hi ha prou. Hem d’afegir l’excel·lència esportiva, que la Ciutat Esportiva sigui la millor, que els nostres atletes siguin també els millors. Per això desenvoluparem disciplines per millorar el rendiment”.

En aquesta aposta pel lideratge, el pla també preveu “modernitzar les nostres instal·lacions. L’Espai Barça es crucial per al Barça pels ingressos que generarà. L’Espai Barça serà molt especial i esperem poder presentar-ho abans de Nadal”, ha explicat Reverter, que ha destacat que “hem de buscar nous ingressos, focalitzant-nos en els nostres fans d’arreu del món. Tenim més de 400 milions de seguidors, som el número 1 en el món. Hem de conèixer-los i interactuar de manera diferent, entendre’ls millor, fent créixer les bases de dades, de fet ja ho estem fent. I així poden aparèixer nous negocis, com els tokens o els e-esports”.

Per últim, Reverter s’ha referit al pilar de la sostenibilitat del Pla Estratègic: “I tot això que hem de fer, el que farà que el Barcelona pugui recuperar-se, s’ha de fer amb sostenibilitat econòmica, perquè el que ha passat no pot tornar a passar. Hem de tenir una massa salarial sostenible, però també amb sostenibilitat esportiva, amb un model híbrid, basat en els jugadors de la casa i els millors jugadors. Perquè el Barça tornarà a tenir els millors jugadors del món. En breu tornaran a venir”.

Per acabar, el director general s’ha mostrat convençut que “si fem tot això, i seguim aplicant els valors del FC Barcelona, segur que tornarem a posar el Barça on mereix”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut