Ansu Fati: “Vull tornar a gaudir del futbol”

Ansu Fati: “Vull tornar a gaudir del futbol”

En una entrevista a Barça TV+, el jove davanter s'ha mostrat molt agraït amb la seva família, companys i afició, perquè han estat vitals per a la seva recuperació

“Vull tornar a jugar i a gaudir del futbol”. Aquesta és la frase que Ansu Fati ha utilitzat per començar, desenvolupar i concloure el seu discurs en l'entrevista amb Barça TV+


 
No obstant això, la part més emotiva ha estat quan el davanter ha confessat que “quan el meu pare em va veure saltar al camp, córrer, tocar pilota, es va posar a plorar; i jo també”. Perquè el nou 10 blaugrana ha experimentat un capítol “molt dur” en la seva carrera. 
 
Una lesió en el seu menisc intern del genoll esquerre que és passat. “Cal mirar sempre cap endavant. Ara només vull donar les gràcies a la meva família, als aficionats culers i als companys; m'han donat força durant la meva recuperació”, ha exterioritzat després de 322 dies del seu últim partit. Ara, el jove talent ja albira el seu retorn a Camp Nou

De tot s'aprèn 

“La lesió va ser un cop dur i el procés de recuperació se m'ha fet bastant llarg. Però de tot això s'aprèn i ara estic amb moltes ganes de tornar i fer el que més m'agrada: jugar a futbol. I, sobretot, vull tornar a gaudir”
 
“Les lesions t'ajuden a madurar, perquè ho valores tot més. Sobretot, aprens a valorar els petits detalls i això et fa créixer molt. Tot aquest temps també m'ha ajudat a ser conscient de tot i a treballar de valent per tornar”

Un moment especial

“El dia que vaig tornar a posar-me les botes vaig convidar al meu pare i al meu germà petit a l'entrenament. Va ser un dia de molta alegria. Sobretot, per al meu pare, que quan em va veure saltar al camp, córrer, tocar pilota, es va posar a plorar, i jo també. Va ser un dia molt emocionant per a tota la meva família” 

mini_2021-08-24 ENTRENO 13

La família, un suport

“Els meus germans i els meus pares han estat fonamentals. No m'han deixat sol en cap moment. Sense ells hauria estat més difícil. Patia més per la meva família que per mi mateix. El meu germà petit em preguntava cada dia: "quan tornes", no saber què dir-li era el que més em costava. Però això et fa madurar i tenir més ganes de tornar”

Agraït també amb l'afició...

“Estic molt agraït als culers, perquè gràcies a ells en aquest procés tampoc m'he sentit sol. Sempre he rebut missatges d'afecte i que volien que tornés. És un punt positiu en la recuperació, que t'ajuda moltíssim a treballar per tornar”

mini_2021-07-17 ENTRENO 30

“Em sento molt estimat i això m'ha ajudat en la recuperació. Ara tinc ganes de tornar la confiança que m'estan donant i tinc moltes ganes de tornar al Camp Nou. Tornar ara serà un dia especial i tant de bo pugui brindar una bona actuació a l'afició blaugrana i el meu compromís”

… i amb els companys

“També agrair a tots els meus companys d'equip que tot aquest temps han estat allà per a mi, en tot. Amb tot això la veritat és que es fa tot més fàcil”

Un retorn amb el 10 a l'esquena

“És un honor portar el 10. Vull donar les gràcies al Club. És tot un repte portar aquest dorsal per tot el que comporta; el van dur Leo i Ronaldinho, entre d'altres. És una pressió més, però quan estàs en el primer equip has d'assumir la teva responsabilitat”

Pas a pas

“Tinc moltes ganes de tornar a jugar, sentir-me futbolista i sobretot gaudir. Fa un any que no jugo i vull anar agafant el ritme i la confiança a poc a poc. Cada vegada que em toqui jugar intentaré aportar alguna cosa nova a l'equip, el que soc jo”

Tornar a celebrar gols

“Per a un davanter marcar gol sempre et dona confiança. No importa que sigui en els entrenaments o en els partits, que encara te'n dona més. Estic amb confiança i amb moltes ganes de tornar a jugar. Tinc il·lusió per veure la meva família, als aficionats i tota la gent que m'ha ajudat en aquest procés al Camp Nou” 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut