FC Barcelona - Granada: Guanyar per progressar

FC Barcelona - Granada: Guanyar per progressar

(21 hores, Movistar LaLiga) Els de Koeman volen reprendre el camí del triomf contra el conjunt 'nazarí' i, d'aquesta manera, agafar un ritme victoriós a la Lliga

La Lliga es reprèn per al FC Barcelona. Després d'una estrena amarga en la Champions League, la pilota lliguera agafa el relleu de partits al Camp Nou. Els de Koeman (dilluns 20 de setembre a les 21 hores) reben la visita del Granada, que compta amb un vell conegut culer a la banqueta. 

Blaugranes i blanc-i-vermells s'enfronten en la jornada 5 de la Lliga. I, d'aquesta manera, després de 22 dies d'absència, la competició regular torna a copar l'agenda dels barcelonistes. Perquè el seu darrer matx va ser el 29 d'agost, 2-1 davant el Getafe, també a l'Estadi. 

El rival

Entrenador: Robert Moreno. El seu historial com a tècnic no reflecteix cap partit contra els culers. No obstant això, coneix la plantilla blaugrana. Perquè el barceloní va ser el segon entrenador del Barça que dirigia Luis Enrique entre 2014 i 2017. 

El golejador: Luis Suárez, amb dos gols, és el màxim artiller de Los Nazaríes. Un elenc poc prolífic de cara a porteria en aquests primers passos de torneig, ja que només ha omplert el seu caseller anotador amb aquestes dues dianes del davanter colombià.  

Com arriba?: Aquest conjunt andalús encara no coneix la victòria: dos empats i dues derrotes. 

Recuperar els precedents propicis 

  • El Barça acumula un percentatge elevat de victòries davant Los Nazaríes en Lliga. Els blaugranes només han perdut set partits lliguers davant el Granada; precisament el darrer va ser en el Camp Nou el curs anterior (1-2). La resta de balanç es completa amb 39 victòries blaugranes i quatre empats

  • A més, la passada derrota és l'única dels blaugranes com a locals davant el conjunt de l'Alhambra. 24 victòries barcelonistes monopolitzen el registre dels Barça - Granada. 

Un ull en la dupla holandesa

Memphis Depay, un dels màxims anotadors del FC Barcelona en aquesta Lliga 2021/22 amb dues dianes, pot assolir una marca que fa anys que no apareix en la palestra barcelonista. Si participa en almenys una diana contra el conjunt granadí, pot convertir-se en el tercer jugador culer que participa directament en algun gol en cadascun dels seus primers quatre partits en Lliga al segle XXI. El darrer futbolista en escriure aquesta marca va ser Cesc Fabregas el 2011. 

Per la seva part, Luuk de Jong, que va debutar contra el Bayern de Munic, és l'únic jugador de l'actual plantilla barcelonista que sap què és marcar un gol davant el Granada en el torneig domèstic. 

Dues noves figures blaugranes que voldran escriure el seu nom al fons de la xarxa granadina com a futbolistes del Barça. I, d'aquesta manera, acréixer les estadístiques favorables. Destacar que el Barça ha marcat almenys un gol contra el Granada en els seus darrers 25 partits lliguers contra el Granada. 

 

Koeman: "Volem millorar"

"Lluitarem per guanyar i millorar", així de contundent es va mostrar el tècnic dels Països Baixos en la roda de premsa prèvia a aquest FC Barcelona - Granada. Un matx on l'objectiu blaugrana és el triomf, però també progressar en el joc. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut