Pedri, homenatjat a Tegueste

Pedri, homenatjat a Tegueste

El jove canari del FC Barcelona, que ha començat les seves vacances, ha estat rebut amb honors al seu poble natal. Lloc on ha expressat que "vull seguir millorant"

Pedri rep un altre reconeixement. Tegueste, el poble natal del jove canari, ha aclamat als quatre vents que té un medallista olímpic. En aquest municipi de l'illa de Tenerife que el va veure créixer, el blaugrana, sempre amb un somriure, ha estat reconegut per la plata a Tòquio.  

Després de disputar 62 minuts en l'empat a San Mamés, el 16 culer ha agafat l'avió per viatjar a la seva terra. D'aquesta manera, el fill pròdig de Tegueste ha començat les vacances amb un acte de reconeixement per la seva medalla en els Jocs Olímpics del país nipó. Una competició que el va situar com el jugador de les cinc grans lligues europees a disputar més partits (73) el curs 2020/21. 

Pedri: "Vull seguir millorant"

En aquest esdeveniment, organitzat per l'ajuntament de Tegueste al Teatro Príncipe Felipe i que ha comptat amb la presència de la família del futbolista del Barça i excompanys dels seus primers equips, s'han succeït els aplaudiments cap al talentós migcampista. L'alcaldessa, Ani Mena, i el regidor d'esports, Antonio López, d'aquest poble canari han agraït l'assistència de Pedri. Content, ha expressat sentir-se "molt orgullós de ser de Tegueste". 

Més enllà d'experimentar moltes emocions, el canari ha rebut una placa commemorativa per ser el primer medallista olímpic del municipi, la primera equipació que va lluir amb l'equip de Tegueste i la seva primera fitxa federativa.

WhatsApp Image 2021-08-22 at 15.31.18-2
Pedri juntament amb l'alcaldessa de Tegueste, Ana Mena, el regidor d'Esports de Tegueste, Antonio López, la directora 'Insular de Deportes del Cabildo' de Tenerife, Laura Castro, i el periodista Manoj Daswani

"Vull seguir millorant en la meva trajectòria esportiva", ha explicat el migcampista barcelonista. Millorar i "gaudir cada dia", ha afegit. A més, també ha confessat que vol "guanyar la Champions". Tot en un matí on els focus s'han centrat en la figura de Pedri. Un jove de Tegueste que enlluerna per allà on passa. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut