Athletic Club - Barça: Punt d’orgull a San Mamés (1-1)

Athletic Club - Barça: Punt d’orgull a San Mamés (1-1)

El primer gol oficial de Memphis ha servit per sumar un punt en un partit travat i físic, en la segona jornada de la Lliga

Repartiment de punts en un partit molt disputat. L’Athletic Club i el FC Barcelona han hagut de suar de valent per endur-se punts de San Mamés, en aquesta segona jornada de Lliga. Els de Marcelino s’han avançat, en el segon temps i amb un cop de cap d’Íñigo Martínez, però un gran gol de Memphis, el primer com a blaugrana, ha permès als de Koeman sumar un punt d’orgull. 

 

Perquè San Mamés ha estat una fortalesa difícil d’enderrocar. Els de Marcelino Garcia Toral, amb un joc molt intens, ha frenat els avanços dels blaugrana, que no s’han trobat còmodes en cap moment i han vist com la pressió de l’Athletic s’ha imposat. 

Els bascos, amb més i millors ocasions, han dominat l’enfrontament, però no s’han pogut avançar fins al segon temps. I això que en el primer temps Sancet s’ha topat amb el travesser (min 10), en una rematada que podria haver estat el primer gol del partit. Malgrat tot, també es podria haver decantat del cantó dels blaugrana, perquè Braithwaite ha rematat alt una molt bona jugada individual de Memphis (min 6). 

Els culers, però, a banda de les dificultats en el joc, han vist com Piqué ha hagut d’abandonar el terreny de joc al minut 31, amb molèsties al soli de la cama esquerra. El seu substitut, Ronald Araujo, ha estat protagonista just a la represa, salvant sobre la línia una rematada de Berenguer (min 47). 

Moments de dificultat que, finalment, s’han transformat en el primer gol, quan un cop de cap d’Íñigo Martinez, després d’un llançament de córner, ha inaugurat el marcador (1-0, min 50). 

Debut de Demir i primer gol oficial de Memphis

Ronald Koeman, conscient que el partit estava travat, ha mogut banqueta per intentar obrir el matx. Així, ha donat entrada a Yusuf Demir i Sergi Roberto... i ha funcionat. Perquè el primer, amb el seu debut en partit oficial, ha tingut ja alguna jugada de perill. Però el segon ha estat més important, perquè seva ha estat la passada en profunditat cap a un Memphis que, amb una genial rematada, ha pogut trencar la resistència basca (1-1, min 75).

Un gol fruit de treure el caràcter i l’orgull, que a més ha trencat una mica el partit. Anada i tornada, amb tot per decidir, en què els dos equips han tingut les seves opcions. La més clara, però, ha estat per al Barça, en una conducció de Frenkie de Jong, brillant en el segon temps, que ha habilitat Memphis, però la seva rematada ha sortit massa creuada (min 85). 

Finalment repartiment de punts i tots dos conjunts segueixen invictes en aquest inici de Lliga. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut