La Supercopa 2022 oferirà un Clàssic

La Supercopa 2022 oferirà un Clàssic

Una de les dues semifinals de la competició enfrontarà a FC Barcelona i Reial Madrid

Hi haurà un FC Barcelona - Reial Madrid en la semifinal de la Supercopa d'Espanya 2022. Una vegada finalitzada la temporada estatal, la classificació de Lliga i la Copa del Rei han propiciat un Clàssic. 

Perquè tal com manifesten les bases de la competició, el campió de la Copa del Rei 2020/21 s'enfrontarà al segon classificat de la Lliga 2020/21 en la semifinal del torneig. D'aquesta manera, FC Barcelona i Reial Madrid es batran per un lloc a la final. 

Recordem que els blaugranes es van apoderar del trofeu coper el passat 17 d'abril. Un títol que va arribar després de derrotar l'Athletic Club, que estarà present en l'altra semifinal de la Supercopa i es batrà contra l'Atlètic de Madrid, per un contundent i incontestable 4-0. I, per altra banda, els blancs van acabar segons classificats a la Lliga, amb 84 punts.

 

Caldrà reescriure les estadístiques dels Barça-Madrid 

Ara com ara, el còmput de triomfs barcelonistes davant els madrilenys és de 96. Destacar que, el balanç dels Clàssics és favorable al Reial Madrid. Aquesta temporada 2020/21, en els dos duels entre blaugranes i blancs, els de Zinedine Zidane van trencar la igualtat de victòries que hi havia en el comptador global. Perquè van derrotar els de Koeman en els dos enfrontaments lliguers: 1-3 i 2-1.

Així doncs, el comptador dels Clàssics registra 98 triomfs pels blancs i 96 pels culers. 

Pel que fa als gols, el Barça ha marcat 401 dianes al Reial Madrid. L'últim autor barcelonista d'una diana contra l'elenc madrileny va ser Òscar Mingueza. El defensa de la Masia va perforar la diana de l'estadi a l'Alfredo Di Stéfano en la derrota per 1-2

mini_2021-04-10 MADRID-BARCELONA 50

Destacar també que, el curs que ve, el Clàssic celebrarà els 120 anys d'història. Tot va començar el 13 de maig de 1902. Aquest va ser el primer dia que es van batre FC Barcelona i Reial Madrid. Aquell dia els blaugranes buscaven una plaça per a la final de la Copa Coronación. I ho van aconseguir gràcies al doblet d'Udo Steinberg, primer golejador de les memòries dels Clàssics, i al gol de Joan Gamper (3-1). 

De moment caldrà esperar per veure noves memòries dels Barça-Madrid i per veure aquest Clàssic de la Supercopa

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut