El Barça assoleix els 100 gols entre 19 jugadors

El Barça assoleix els 100 gols entre 19 jugadors

Amb els sis gols d’aquest diumenge contra la Reial Societat els culers assoleixen aquesta xifra

100 gols. Una xifra rodona que el Barça ha assolit aquest diumenge amb els sis gols marcats davant la Reial Societat al Reale Arena (1-6). I és que si tenim en compte totes les competicions, els de Ronald Koeman han marcat 67 gols a la Lliga, 18 a la Campions, 12 a la Copa i 3 a la Supercopa. Uns registres que demostren la gran capacitat golejador dels culers.

Si comparem aquest registre amb el de la resta d’equips de les cinc grans lligues europees només Bayern de Munic (115), Tottenham (105) i Manchester City (103) superen els de Ronald Koeman en aquesta faceta golejadora.

19 futbolistes

Aquests 100 gols del Barça aquesta temporada 2020/21 es troben repartits entre 19 jugadors, 18 dels quals han vist porteria a la Lliga. Una llista en la qual s’hi va afegir aquest diumenge Dest, que amb el seu doblet va estrenar-se a la Lliga com a golejador amb la samarreta del Barça. Leo Messi lidera la classificació amb 29 dianes i el segueixen Griezmann, amb 14, i Dembélé, amb nou, entre els màxims realitzadors culers.

El Barça és el segon equip de les cinc grans lligues europees que més golejadors diferents té aquesta temporada entre totes les competicions, només superat pel Vila-real (20). Borussia Dortmund i Manchester City, també amb 19, i Atalanta, Borussia Monchengladbach, i Bayern de Munic (18) els segueixen. Si ens centrem en els equips de la Lliga, el Betis (15), Valladolid (14) i l’Athletic Club, Granada, Osca, Madrid, Sevilla i València (13) el segueixen pel que fa a número de golejadors diferents. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut