FC Barcelona Femení – Sevilla FC: Darrer partit de l’any al Johan Cruyff

FC Barcelona Femení – Sevilla FC: Darrer partit de l’any al Johan Cruyff

Les blaugranes volen tancar l’exercici a casa, amb un nou triomf

Dissabte a les 12 h i en directe per Barça TV I Barça TV+,  les blaugranes jugaran el partit corresponent a la jornada 12 de la Lliga Iberdola davant el Sevilla FC. Aquest serà el darrer partit del 2020 a casa i les de Lluís Cortés esperen seguir imbatudes, ja que sumen tots els partit de l’actual temporada amb triomfs. En el cas concret de la Lliga Iberdrola, les blaugranes han jugat 8 partits, amb ple de triomfs, 45 gols a favor i només un en contra.

El FC Barcelona Femení està culminant el dens calendari que té el més de desembre. Després del partit de Sevilla, les blaugranes tancaran l’any al camp del Deportivo, el proper dimarts a les 14 h, en directe per www.laligasportstv.com

Les blaugranes arriben desprès de certificat el seu pas a vuitens de final de la Champions, superant el PSV, amb un global de 8 a 2 a l’eliminatòria. Davant tindrà un Sevilla que arriba a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en 8è lloc de la classificació, que va empatar a 1 amb la Real Sociedad, a casa, i el passat dimecres va superar per 1 a 0 al Llevant.

Entre les files de les andaluses destaquen dues jugadores cedides pel FC Barcelona: Claudia Pina i Carla Armengol, que estan realitzant una excel·lent temporada a les ordres de Cristian Toro.

Tot i no ser de l’actual temporada, ja que era un partit ajornat de les semifinal de la Copa de la Reina 2019, el FC Barcelona ja va superar al Sevilla per 6 a 0 el passat 8 d’octubre.

El proper partit que disputin com a locals les blaugranes serà el proper dia de Reis, el 6 de gener i 50 anys després ho tornaran a fer en el Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut