Barça Femení – Sevilla: Classificades per a la final de la Copa (6-0)

El conjunt blaugrana s’ha mostrat molt efectiu de cara a porteria i disputarà la final de la Copa de la Reina 2019/20

Un bitllet per a la final de la Copa de la Reina del curs passat, pendent per finalitzar-se. El Barça Femení ha saltat a la gespa de l’Estadi Johan Cruyff amb les idees clares i s’ha avançat ben aviat en el marcador, marxant al descans amb 4-0. A la segona meitat, les barcelonistes han transformat la superioritat en el definitiu 6-0 contra el Sevilla.

Inici frenètic

El Barça Femení no ha donat marge al Sevilla i als 4 minuts ja guanyava 1-0 després d’una diana d’Oshoala al aprofitar una recuperació de Patri. Les barcelonistes no han reduït la intensitat i Graham Hansen ha situat el 2-0 en el segon xut a porteria del conjunt dirigit per Lluís Cortés.

El Barça ha topat amb el pal en dues ocasions, però Patri ha pogut ampliar diferències amb el 3-0 a pilota aturada. Un servei de córner de María León l’ha rematat a la perfecció Patri als 21 minuts de joc. La superioritat culer l’ha rematat Oshoala a la recta final de la primera meitat situant el 4-0 (min 38).

Control blaugrana

A la represa les barcelonistes s’han topat novament amb el pal. En aquesta ocasió Vicky Losada, que ha entrat al partit en aquesta segona meitat. Tot i així, el Barça Femení ha tingut el control del matx.

Amb el partit sense ocasions destacades ha arribat el cinquè del Barça. Melanie Serrano ha marcat amb gol olímpic en el servei de córner al minut 68 (5-0). Finalment, tot i les ocasions culers Aitana ha situat el definitiu 6-0 en el minut 73. Un resultat que classifica al Barça Femení per a la final de la Copa de la Reina 2019/20 contra l’EDF Logronyo.

Barça, 6
Sevilla, 0

Barça: Coll, Leila (Melanie, min 58), Pereira, María León, Torrejón (Crnogorčević, min 45), Mariona, Graham Hansen (Losada, min 45), Martens, Patri (Hamraoui, min 45), Guijarro, Alexia (Aitana, min 65) i Oshoala.

Sevilla: Serrat, Lucía, Echeverri, Nago (Amparito, min 75), Carla, Pina, Virgy (Rivera, min 65), Payne (Franco, min 65), Aivi, Bores (Toro, min 75) i Coleman.

Gols: 1-0, Oshoala (min 4); 2-0, Caroline Graham Hansen (min 18); 3-0, Patri Guijarro (min 21); 4-0, Oshoala (min 38); 5-0, Melanie (min 68); 6-0, Aitana (min 72).

Àrbitre: Arantza Gallastegui. Ha amonestat amb targeta groga a Martens.