Barça - Aalborg Handbold: La Champions reactiva l'handbol al Palau

Barça - Aalborg Handbold: La Champions reactiva l'handbol al Palau

(18:45 hores) Els blaugranes, que van haver d’ajornar els tres darrers partits per casos de Covid-19, tornen a les pistes amb l’objectiu de defensar el liderat europeu

El Barça enceta aquest dijous una marató que el farà jugar tres partits en tres dies. El primer objectiu arriba a les 18:45 hores (Esport3 / DAZN), al Palau Blaugrana, contra l’Aalborg Haandbold en la sisena jornada de la EHF Champions League. Els blaugranes reben l’equip danès en el retorn a la competició després del confinament preventiu de 10 dies que va obligar a ajornar els últims partits. Tot i l’aturada, el Barça es va mantenir al capdavant del grup B abans de començar la jornada, i buscarà una victòria que el mantingui en la primera posició, ja en solitari.

Els de Xavi Pascual han guanyat els quatre partits que ha disputat fins al moment en la Lliga de Campions i vol allargar la ratxa. Al davant tindrà un rival que també va començar amb quatre triomfs consecutius, però que va veure truncada la ratxa en l’últim partit, quan va perdre contra el Kiel alemany. En la prèvia del partit, Xavi Pascual va advertir de les qualitats del conjunt danès i va destacar que “a més estan en forma”.

El tècnic blaugrana pot disposar de la plantilla al complet, tot i que l’equip només va poder completar dos entrenaments abans del partit. En les hores prèvies al partit, Xavi Pascual haurà de descartar quatre jugadors per donar la llista definitiva de 16 convocats.

L’última visita de l’Aalborg al Palau Blaugrana podria ser una mostra clara de quin rival tindrà al davant el Barça aquest dijous. La temporada passada, en la vuitena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, Barça i Aalborg van oferir un partit d’allò més vistós, amb un marcador final de 44-35. Una setmana abans els dos equips s’havien enfrontat en territori danès, i el resultat també va ser ampli (30-34).

El duel contra l’Aalborg serà el primer dels tres que disputarà el Barça en tres dies. I és que el divendres a les 16 hores, també al Palau Blaugrana, els culers rebran al Benidorm en el duel ajornat de la jornada 10 de la Lliga Sacyr ASOBAL. I només acabar el partit els de Xavi Pascual es desplaçaran a l’aeroport per viatjar a Pontevedra, on el dissabte a les 17 hores s’enfrontarà al Dicsa Modular Cisne en la jornada 11.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut