Tres partits en tres dies

Tres partits en tres dies

Entre els partits contra l’Aalborg (dijous) i el Cisne (dissabte) el Barça disputarà el partit ajornat contra el Benidorm el divendres (16 hores) al Palau Blaugrana

L’acumulació de partits ajornats a causa dels casos positius per Covid-19 en diversos equips i la falta de dates en un calendari molt comprimit obliguen a buscar solucions poc habituals. Una d’elles arribarà aquesta setmana, amb la programació del Barça - Benidorm de la jornada 10 de la Lliga Sacyr ASOBAL per al divendres a les 16 hores, tal com han acordat tots dos equips i ha confirmat el Comitè Nacional de Competició de la RFEBM. Això farà que el conjunt de Xavi Pascual disputi tres partits en només tres dies. Les proves realitzades aquest dilluns han confirmat que els culers podran tornar als entrenaments aquest dimarts després de complir amb els 10 dies de confinament.

La marató blaugrana començarà el dijous (18:45 hores) amb la visita de l’Aalborg Handbold al Palau en la sisena jornada de la EHF Champions League. Unes hores després, el divendres a les 16 hores i al mateix escenari, els culers rebran al Benidorm en partit ajornat. En acabar el partit l’equip viatjarà a Galícia per afrontar, el dissabte a les 17 hores, el duel de la 11a jornada contra el Dicsa Modular Cisne.

D’aquesta manera, el Barça completarà tres partits en un marge de 48 hores abans de l’aturada per partits de seleccions, que suposarà, com passa habitualment, l’èxode de la majoria de la plantilla blaugrana.

Un cop hagi recuperat el duel contra el Benidorm, al Barça li restarà reubicar els partits contra el Bidasoa Irún (jornada 9 de la Lliga Sacyr ASOBAL) i contra el Telekom Veszprém (jornada 5 de la EHF Champions League), ajornats en les darreres setmanes pels casos de Covid-19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut