Xavi Pascual: “L’Aalborg està fent una Champions espectacular”

Xavi Pascual: “L’Aalborg està fent una Champions espectacular”

En la prèvia del partit contra el conjunt danès (dijous, 18:45 hores), el tècnic blaugrana ha mostrat satisfacció per poder preparar el duel amb tots els jugadors disponibles

Després de completar els 10 dies de confinament preventiu, i amb tots els jugadors disponibles, el Barça va tornar a entrenar-se aquest dimarts per preparar, amb poc marge, el duel de Champions d’aquest dijous al Palau Blaugrana. El conjunt de Xavi Pascual rebrà l’Aalborg Handbold en la sisena jornada, amb tots dos equips empatats a 8 punts (els danesos amb un partit més) al capdavant del grup B juntament amb el Veszprém.

En acabar l’últim entrenament previ al partit, el tècnic blaugrana ha atès a Barça TV per explicar com afronta l’equip una setmana amb tres partits en tres dies. Davant de tot, Xavi Pascual s’ha mostrat satisfet per poder comptar amb tots els jugadors després que els resultats de les proves a les quals s’ha sotmès la plantilla hagin estat negatius.

Setmana exigent

Cal recordar que després del partit contra l’Aalborg el Barça recuperarà el partit ajornat contra el Benidorm (divendres a les 16 hores) i viatjarà a Pontevedra per enfrontar-se al Cisne (dissabte a les 17 hores). Tot això abans de l’aturada de la setmana següent per als partits de seleccions.

Repassem les declaracions de Xavi Pascual:

“Després del confinament hem pogut entrenar dos dies per preparar el que ens ve. Estic satisfet perquè com a mínim podem comptar amb tots els jugadors perquè els tests d’antígens han donat tots negatiu i l’equip està preparat”.

“És un partit ja difícil pel rival que tenim, que està jugant molt bé, i encara més perquè portem molts dies aturats, però la competició és així i el calendari és el que és”.

“L’Aalborg, excepte en l’últim partit contra el Kiel, està fent una Champions espectacular. Han millorat respecte l’any passat, juguen ràpid, no li perden la cara als partits, ataquen 7 contra 6 molts minuts, són durs en defensa, tenen capacitat de llançament en els laterals, amb extrems ràpids, molt bon porter... Hem de tenir molta cura, perquè a més estan en forma”.

“Quan juguem una Copa del Rei ja ens passa, això de jugar tres partits en tres dies. És una cosa que, sense ser habitual, ens hi hem d’acostumar. Les situacions excepcionals requereixen solucions excepcionals. No és la millor forma però ara mateix és la única”.

“Hem de fer rotacions per intentar que l’equip arribi el més fresc possible a tots els partits”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut