El Barça reprèn els entrenaments

El Barça reprèn els entrenaments

El conjunt de Xavi Pascual, un cop finalitzat el període de 10 dies de confinament, ja prepara els tres partits que l’esperen aquesta setmana

Un cop superat el període de 10 dies de confinament preventiu, i amb les proves PCR negatives a la plantilla, el Barça ha tornat aquest dimarts als entrenaments per preparar els propers reptes. El conjunt blaugrana ha tornat a treballar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb l’objectiu de preparar-se, de manera exprés, per a una setmana d’allò més exigent amb tres partits en tres dies.

El primer i gran objectiu a hores d’ara és el partit del dijous contra l’Aalborg Handbold, corresponent a la jornada 6 de la EHF Champions League. Els de Xavi Pascual volen reprendre la dinàmica guanyadora prèvia al confinament, i defensaran el liderat del grup B europeu contra el conjunt danès.

Pocs minuts abans d’arrencar el primer entrenament de la setmana, Raúl Entrerríos ha atès a Barça TV per explicar la situació de l’equip en el retorn a la feina. El capità blaugrana, que ha reconegut que “estàvem desitjant tornar a entrenar-nos amb normalitat”, ha explicat també que des de l’inici de la temporada l’equip era conscient que aquestes situacions es podrien donar.

Les declaracions de Raúl Entrerríos en el retorn als entrenaments:

“Hem hagut de treballar individualment per mantenir el millor estat de forma possible. Estàvem desitjant tornar a entrenar-nos amb normalitat i recuperar sensacions, perquè la competició no s’atura”.

“En l’inici de la temporada sabíem que seria complexa i que viuríem situacions excepcionals com aquesta. Ens hem d’adaptar, no queda una altra opció. Tenim una plantilla àmplia que ens permet treballar de manera col·lectiva els partits i sempre mantenint un ritme alt, quelcom molt important quan afrontes partits seguits com els que tenim per davant”.

“Hem tingut competicions com Copes del Rei o Final Fours que t’exigeixen partits competitius un períodes curts de temps. Ara és una situació diferent perquè ve provocada per la pandèmia, però ens hem d’adaptar i som conscients de la importància de cada partit”.

“Hem de valorar l’oportunitat de competir, perquè no sabem què ens depararà el futur. Benvinguts siguin aquests partits”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut