Tots els moviments del mercat del Barça

Tots els moviments del mercat del Barça

La plantilla del primer equip comptarà amb quatre jugadors més que la temporada passada

En pocs mesos la plantilla del FC Barcelona ha patit un canvi important. Des que l’equip acabés la temporada 2019/20, la plantilla culer ha patit un total de 20 moviments: cinc fitxatges, tres jugadors que s’incorporen del Barça B, dos que tornen de cessió, sis vendes, dos jugadors que marxen cedits i un canvi d’entrenador. Tots aquests moviments faran que el nou Barça de Ronald Koeman tingui una plantilla de 24 jugadors, quatre més que quan va acabar el curs passat.

Cinc fitxatges

Cada estiu, el que més il·lusiona a l’afició són les cares noves que poden venir a reforçar l’equip. Enguany el Barça ha fitxat un total de cinc futbolistes. En aquest cas, molta feina es va deixar feta abans de l’inici de temporada. Pedri es va oficialitzar el setembre del 2019 i Matheus i Trincão van ser anunciats com a reforços el 31 de gener, en l’últim dia de la finestra de fitxatges del mercat d’hivern. Així, durant l’estiu el Barça ha incorporat Miralem Pjanić i Sergiño Dest, l’últim en arribar ara fa una setmana.

Tres jugadors procedents del B

Enguany, els jugadors promocionats del Barça B han generat la mateixa il·lusió que els fitxatges. Ja formen part del primer equip tres joves talents com Ansu Fati, Ronald Araujo i Riqui Puig, que ja van finalitzar la temporada passada en dinàmica de primer equip. Amb ells són 10 els jugadors del planter que formaran part del primer equip.

Tornen Aleñá i Coutinho

El migcamp s’ha vist reforçat amb dos jugadors que ja coneixien el Camp Nou. Són Aleñá i Coutinho, que van jugar cedits al Betis (mitja temporada) i al Bayern de Munic la temporada passada. A la pràctica, els podem comptar com a dos reforços més.

Sis traspassos i dues cessions

Òbviament, per donar cabuda a cinc fitxatges, tres jugadors del B i dos jugadors que tornaven de cessió calia traspassar alguns futbolistes. Han deixat el Barça Arthur (Juventus), Rakitic (Sevilla), Arturo Vidal (Inter Milà), Nelson Semedo (Wolverhampton Wanderers), Luis Suárez (Atlètic de Madrid) i Rafinha (PSG). A banda, han marxat cedits Wagué (PAOK Salònica) i Todibo (Benfica). En total, sis traspassos i dues cessions.

Ronald Koeman, al capdavant

Els dos últims noms per completar els 20 moviments de l’estiu són els de Quique Setién i Ronald Koeman. El tècnic càntabre va dirigir el primer equip des del gener i, ara, serà l’heroi de Wembley qui agafi les regnes del Barça.

Dorsals 20-21 FC Barcelona

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut