Confirmats els dorsals del Barça 2020/21

Confirmats els dorsals del Barça 2020/21

Repassem totes les novetats en els números que lluiran els 24 jugadors del primer equip blaugrana

Diverses novetats en els dorsals definitius del primer equip del FC Barcelona 2020/21. Ronald Araujo i Riqui Puig pugen oficialment a la primera plantilla i lluiran el ‘4’ i el ‘12’ respectivament, mentre que Braithwaite portarà el ‘9’ i Matheus Fernandes el ‘19’ que queda lliure amb el canvi del danès.

Així doncs, nous jugadors del Barça B que pugen al primer equip, després que s’anunciés fa unes setmanes l’ascens d’Ansu Fati a la primera plantilla. És el cas de Ronald Araujo, que ja va disputar durant el curs passat un total de sis partits amb el primer equip, i quant a aquest curs, ja va tenir minuts contra el Celta i va ser titular davant el Sevilla. L’uruguaià lluirà el ‘4’ a l’esquena que ha quedat lliure amb la marxa de Rakitic. Un dorsal que, casualment, també va portar un altre Ronald al Barça, i que avui és el seu entrenador: Koeman.

Dorsals 20-21 FC Barcelona

Pel que fa a Riqui Puig, el migcampista tindrà fitxa del primer equip i lluirà el ‘12’, després d’un curs alternant el filial amb els grans. A la temporada 2019/20, Riqui va disputar un total de 12 partits oficials amb el primer equip. A més, Iñaki Peña farà dinàmica de primer equip tot i que té llicència de Barça B.

Un altre nou dorsal per a aquesta temporada és el de Martin Braithwaite. El davanter danès hereta el ‘9’, que ha quedat lliure amb la marxa de Luis Suárez. Pel que fa al ‘19’, el dorsal que portava Braithwaite, passa a ser de Matheus Fernandes. Cal recordar que el brasiler va disputar el segon tram de la temporada 2019/20 al Valladolid, després d’arribar al Barça al mercat d’hivern passat procedent del Palmeiras. Aquest dilluns el brasiler va formalitzar la signatura de la seva fitxa federativa.

Matheus Fernandes, amb Ramon Planes, formalitzant la signatura de la seva fitxa federativa.
Matheus Fernandes, amb Ramon Planes, formalitzant la signatura de la seva fitxa federativa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut