Ansu Fati passa a formar part del primer equip i lluirà el dorsal '22'

Ansu Fati passa a formar part del primer equip i lluirà el dorsal '22'

El jove futbolista blaugrana, que ja estava en dinàmica de primer equip, lluirà el dorsal ‘22’ i tindrà ara una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros

Ansu Fati ja és oficialment jugador del primer equip. El jove futbolista blaugrana, que ja s’exercitava amb el primer equip des del principi de la passada temporada, tindrà ara fitxa del primer equip, lluirà el dorsal ‘22’ i passarà de tenir una clàusula de 170 milions a una de 400 milions d’euros, tal com ja es va anunciar en la seva millora de contracte del passat mes de desembre.

D’aquesta manera, Ansu Fati hereta el ‘22’ lluït per Arturo Vidal les dues últimes temporades. Abans també havia estat propietat de Reiziger, Frank de Boer, Luis García, Saviola, Abidal o Dani Alves, entre d’altres jugadors.

Els rècords de precocitat, la seva especialitat

Durant aquest any en dinàmica de primer equip Ansu Fati s’ha especialitzat en batre un munt de rècords de precocitat. Sobretot amb el Barça, però també amb la selecció espanyola. I en tots els àmbits: vinculats a la Lliga i a la Champions i també a gols i assistències... Des del seu debut el 25 d'agost del 2019, no ha parat de viure moments inoblidables. Ha estat un any per emmarcar per al futbolista de 17 anys, que suma 8 gols en 33 partits amb el primer equip.

En aquesta pretemporada Ansu Fati es va perdre els dos primers amistosos contra el Nàstic i el Girona a causa d'una contusió al maluc dret. El dia del Trofeu Joan Gamper, però, va ser titular i va rendir a gran nivell per la banda esquerra. Per tant, podria tenir minuts a l'estrena de Lliga contra el Vila-real, equip al que ja va marcar en el tram final de la temporada passada en la victòria a domicili (1-4).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut