El Barça – Nàpols es jugarà el 7 o 8 d’agost

El Barça – Nàpols es jugarà el 7 o 8 d’agost

És el partit corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Champions i la UEFA ha de decidir si es jugarà al Camp Nou o a Porto o Guimaraes

Ja hi ha calendari per a la finalització de la UEFA Champions League 2019/20. I el Barça tornarà a disputar la màxima competició europea el proper 7 o 8 d’agost, amb el partit contra el Nàpols. L’enfrontament, que encara no té seu confirmada –la UEFA decidirà si es pot jugar al Camp Nou o, finalment, es disputa a Portugal, concretament a Porto o Guimaraes-, correspon a la tornada dels vuitens de final de la competició, després de l'1-1 del passat 25 de febrer a San Paolo.

El Barça – Nàpols del Camp Nou estava previst per al 18 de març però, després d’un primer anunci que es disputaria a porta tancada, finalment es va haver de suspendre a causa del coronavirus.

Així doncs, els de Quique Setién tornaran a la Champions tres setmanes després del final de la Lliga, ja que l'última jornada, contra l'Alabès, està prevista per al cap de setmana del 18-19 de juliol.

El calendari fins a la final, definit

Una decisió que ha fet pública la UEFA aquest dimecres, en la roda de premsa posterior al Comitè Executiu de la UEFA. Una jornada en què s’ha decidit, a més, que la fase final de la Champions es jugarà en una Final a Vuit, sempre a partit únic i amb seu a Lisboa, durant el mes d’agost. Tots els partits seran a les 21 hores. 

Així doncs, un cop finalitzades les eliminatòries de vuitens que van haver de suspendre’s, els quarts de final de la competició es jugaran els dies 12, 13, 14 i 15 d’agost, mentre que les semifinals es disputaran el 18 i 19 d’agost. La final s’ha programat per al diumenge 23 d’agost.

A més a més, també s'ha confirmat que la fase de grups de la Champions 2020/21 començarà el 20/21 d'octubre i finalitzarà el 8/9 de desembre. La final es disputarà a la seu que hauria d'haver acollir la final de la Champions d'aquesta temporada, Istanbul. 

La Champions femenina, també definida

La UEFA Women’s Champions League 2019/20 també ha traçat el seu camí cap a la final, amb la programació d’una Final a Vuit a partit únic que es disputarà a San Mamés (Bilbao) i Anoeta (Sant Sebastià) entre el 21 i el 30 d’agost. El Barça, que havia de veure’s les cares contra l’Atlètic de Madrid als quarts, primer a domicili i després a l’Estadi Johan Cruyff, hi participarà en aquesta fase de la competició i jugarà igualment contra les madrilenyes, però a partit únic. 

La final serà el 30 d'agost, a Sant Sebastià.

El Palau Blaugrana acollirà la Final Four de futbol sala

Per la seva part, la Final Four de futbol sala també ha canviat calendari i seu. S’havia de disputar a Minsk, entre el 24 i el 26 d’abril, amb el Barça, ElPozo Múrcia, el KPRF i el Tyumen lluitant pel títol europeu. Però el coronavirus la va ajornar i, finalment, les semifinals i la final es jugaran entre el 8 i l’11 d’octubre, amb el Palau Blaugrana com a seu d’aquesta Final Four 2020.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut