La Champions es decidirà a casa

La Champions es decidirà a casa

El Palau Blaugrana serà la seu de la Final Four entre els propers 8 i 11 d’octubre

La UEFA ha fet oficial que la seu de la Final Four de la present edició de la Champions League de futbol sala serà el Palau Blaugrana en comptes del Minsk Arena inicialment previst. Serà entre els propers 8 i 11 d’octubre, amb les semifinals ja definides: Barça-KPRF; i ElPozo-Tyumen, pendents de concretar els horaris definitius. La UEFA també ha anunciat oficialment que Minsk acollirà la Final Four de la propera temporada, a l'abril del 2021.                               

El Barça treballarà de forma coordinada amb UEFA i les autoritats sanitàries durant els propers mesos per tal de garantir la salut de tots els participants.

Primera Final Four al Palau

Serà la primera vegada que es disputarà una Final Four de futbol sala al Palau Blaugrana, després que el Barça organitzés amb èxit l’edició del 2012 al Barris Nord de Lleida. Per al Barça, que té dues Champions al seu palmarès, serà la setena Final Four en set participacions en la màxima competició continental: Lleida 2012 (campions); Tblisi 2013 (tercers); Bakú 2014 (campions); Lisboa 2015 (subcampions); Saragossa 2018 (tercers); Almaty 2019 (tercers). Els blaugranes, doncs, tindran una gran oportunitat a casa per intentar reconquerir un títol que no guanyen des del 2014 a Bakú.

Albert Soler: “El Club aposta pel futbol sala”

Albert Soler, Director d’Esports Professionals del Club, ha valorat l’elecció del Palau com a seu de la próxima Final Four de la UEFA Futsal Champions League en declaracions a BarçaTV.

APOSTA: “Serà la primera vegada que s’organitza una Final Four al Palau i això demostra l’aposta del Club pel futbol sala i la confiança que tenim en aquest equip, que esperem que guanyi totes les competicions en les quals participa”

CANDIDATURA: “Teníem competència d’una ciutat russa i dues ciutats espanyoles, però hem cregut que era el moment d’apostar fermament per portar-ho cap a casa. Amb públic? Veurem. Això dependrà de la situació sanitària que s’estigui visquent en el moment que toqui, però tant si és amb molt públic com amb poc públic estem convençuts que el Palau serà la seu perfecta per a aquesta fase final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut