La Lliga de Campions femenina es reprendrà amb una Final a 8 al País Basc

La Lliga de Campions femenina es reprendrà amb una Final a 8 al País Basc

Les dates del nou format de la competició seran del 21 al 30 d’agost, als estadis de San Mamés i Anoeta

La UEFA ha comunicat aquest dimecres que el desenllaç de la Lliga de Campions femenina tindrà lloc, del 21 al 30 d’agost, en format de Final a 8 als estadis de San Mamés de Bilbao i Anoeta de Sant Sebastià. D’aquesta manera es resol la màxima competició continental, que va quedar suspesa per la crisi sanitària del Covid-19 just abans de disputar-se els quarts de final. Inicialment, la final de la Champions League s’havia de jugar a Viena, la capital d’Àustria.

Així, es mantenen els encreuaments, però seran a partit únic. Cal recordar que el Barça, vigent subcampió d’Europa, s’enfrontava a l’Atlètic de Madrid als quarts. El vencedor d’aquesta eliminatòria es veurà les cares amb el guanyador del duel entre Glasgow FC i Wolfsburg. A l’altra banda del quadre, el campió Olympique de Lió es repta amb el Bayern de Munic, mentre que el París Saint-Germain ho farà amb l’Arsenal.

L’antepenúltima ronda es disputarà entre el 21 i el 22 d’agost, i les semifinals seran el 25 i el 26 del mateix mes. El proper 26 de juny se celebrarà un sorteig a Nyon per determinar l’ordre dels partits.

La Real Federación Española de Fútbol, organitzadora de la fase final al País Basc, oferirà aquest dijous al migdia més detalls sobre la competició, entre els quals de la gran final del dia 30 d’agost, que serà a l’Estadi d’Anoeta de Sant Sebastià (20.00h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut