Nàpols – Barça: Empat valuós a San Paolo (1-1)

Nàpols – Barça: Empat valuós a San Paolo (1-1)

L’eliminatòria viatjarà a Barcelona amb un resultat obert, després dels gols de Mertens i Griezmann, que ha marcat un gol molt valuós de cara a la classificació

El Camp Nou decidirà. El FC Barcelona ha empatat al mític estadi de San Paolo (1-1), en la seva primera visita oficial, contra un Nàpols guerrer que ha frenat bé el joc del Barça. El gol de Mertens, en el primer temps, ha estat neutralitzat pel de Griezmann, després del descans, per fer que aquesta eliminatòria de vuitens continuï oberta. La tornada, que es disputarà el 18 de març, es preveu emocionant, després de l’1-1 aconseguit a Itàlia.

I és que el Barça no ho ha tingut fàcil, davant un Nàpols ben ordenat defensivament. Els de Gattuso, que han construït una teranyina que el Barça ha tingut dificultats per superar, s'han sentit més còmodes en aquest escenari i han estat els primers beneficiats. Així, han aprofitat una recuperació de Zielinski i una contra per fer el primer gol del partit, en el primer llançament a porteria, amb una preciosa rematada amb rosca de Mertens (1-0, min 30). Diana que encara ha dificultat més la feina dels de Setién, que no ha estat fins la segona meitat quan han pogut enderrocar la muralla napolitana.

L’autor d’aquest 1-1 ha estat Griezmann, que ha rematat de primeres una gran centrada de Semedo després d’una bona jugada de combinació blaugrana. Un gol valuós fora de casa, molt important per a l’eliminatòria a doble partit, que no ha canviat gaire el guió del matx, però sí l’aire de l’eliminatòria. I, igual d’important que el gol, ha estat l’aturada que ha fet Ter Stegen davant un xut perillós de José Callejón (min 62), que ha fet possible que l’1-1 es mantingués fins al final.

La groga de Sergio i l’expulsió en el tram final d’Arturo Vidal, que es perdran el partit de tornada, i la lesió de Piqué, que ha hagut d’abandonar el terreny de joc en substitució de Lenglet, han entelat els darrers minuts i el resultat, que envia l’eliminatòria cap a Barcelona amb tot obert i tot per decidir.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut