Araujo: “Vaig intentar gaudir al màxim”

Araujo: “Vaig intentar gaudir al màxim”

Davant el Mallorca, el central uruguaià va completar amb mèrits el seu primer partit com a titular amb el FC Barcelona

Ronald Araujo. Un dels noms propis en la victòria culer (0-4) en la represa de la Lliga blaugrana al camp del Mallorca. El central uruguaià va debutar com a titular, ja havia participat amb el primer equip el 6 d'octubre, i va completar uns 90 minuts solvents. 

Amb el 33 a l'esquena, el jugador del Barça B ha exterioritzat, en una entrevista als mitjans del Club, alegria i satisfacció. “He treballat molt perquè es donés aquesta oportunitat. Estic molt feliç i emocionat”, ha explicat. “Vaig intentar gaudir al màxim”. I no solament es va divertir, també va destacar; va ser el jugador blaugrana amb més passades bones: 98. “Em van dir que jugués fàcil i vaig poder fer un gran partit”, ha comentat.

mini_2020-06-13 MALLORCA-BARCELONA 25

“Sempre treballo per jugar”, ha indicat el defensa de Rivera. Un futbolista que sempre té al cap millorar: “Vaig entrenar-me molt durant el confinament i també vaig aprendre coses tàctiques que em faltaven”.

“Abans del partit, els companys i el míster em van donar molta confiança”, ha revelat el charrúa. “Fa anys els escollia a la Play, ara comparteixo vestidor i partits”, ha afegit sobre els jugadors barcelonistes. Però si hi ha un company especial, aquest és Luis Suárez. Perquè “m'ha ajudat bastant i no només en coses de futbol”. “Abans del partit em va fer una abraçada”, ha explicat Ronald Araujo. Un central que no es va acovardir en el seu primer partit com a titular amb el FC Barcelona i que fins i tot va disposar d'una clara ocasió de gol: va enviar la pilota al pal. No va importar veure una diana seva per recalcar el seu bon partit. 

WhatsApp Image 2020-06-14 at 18.21.51
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut