Messi, 20 gols a la Lliga per 12a temporada consecutiva

Messi, 20 gols a la Lliga per 12a temporada consecutiva

El crac argentí es converteix en el primer jugador de la història de la competició a assolir aquesta fita després del seu gol a Son Moix

Torna la Lliga i tornen els rècords de Leo Messi. Noranta-vuit dies després des del darrer partit culer, els homes de Setién van tornar a competir i ho van fer amb una gran victòria davant el Mallorca (0-4). I tal com va acabar el partit contra la Reial Societat just abans de l'aturada, va finalitzar igual a Son Moix: amb gol de Leo Messi.

El crac argentí -després de repartir dues assistències a Braithwaite i Jordi Alba- va tancar la golejada amb un bon gol al temps afegit, anotant el 0-4 definitiu. Un gol que representa el 20è del capità blaugrana aquest curs a la Lliga i el situa encara més Pitxitxi. Però, a més, amb aquesta diana ja són 12 les temporades on Messi ha anotat, com a mínim, 20 gols a la Lliga, fet que el converteix en l'únic jugador de la història a aconseguir-ho. Uns registres simplement únics, només a l'abast del millor jugador de la història.

mini_MESSI GOLS CAT

I és que des del curs 2008-09, el 10 blaugrana ha aconseguit arribar a aquesta xifra golejadora. Des de les 10 dianes anotades en el curs 2007-08, Leo Messi ha arribat sempre als 20 gols en la competició domèstica, destacant el rècord absolut del curs 2011-12, en què l'argentí va marcar 50 gols a La Lliga.

Pitxitxi i màxim assistent

Amb el gol i les dues assistències contra el Mallorca, el capità culer augmenta encara més la diferència amb els seus perseguidors i es manté com a màxim golejador (20 gols) i màxim assistent (14 assistències) de la Lliga. A més, en total aquesta temporada ja n'acumula 25, sumant els dos a la Champions, dos a la Copa del Rei i un a la Supercopa d'Espanya.

Participació en 15 dels darrers 18 gols

A més, Leo Messi ha participat en 15 dels últims 18 gols del Barça a la Lliga. Després d'estar involucrat en tres dels quatre gols a Son Moix, el crac argentí suma set gols i vuit assistències en les darreres 18 dianes barcelonistes. Brutal.

mini_2020-06-13 MALLORCA-BARCELONA 88
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut