La prèvia del Mallorca – Barça: Torna la Lliga!

La prèvia del Mallorca – Barça: Torna la Lliga!

El conjunt blaugrana tornarà a jugar 98 dies després, i ho farà davant el conjunt mallorquí al Visit Mallorca Estadi per mirar de reafirmar el liderat de la Lliga

Torna la Lliga! 98 dies després del darrer partit que va disputar el conjunt blaugrana, els homes de Quique Seitén tornaran a vestir-se de curt per afrontar el retorn de la competició. El FC Barcelona s’enfrontarà al Mallorca al Visit Mallorca Estadi (22.00 hores, Movistar laLiga) en el primer partit des del 7 de març passat contra la Reial Societat. L’aturada del futbol a causa de la crisi de la Covid-19 ha provocat que la Lliga s’aturés més de tres mesos, però ara ja torna a ser aquí i el Barça intentarà defensar el liderat.

Així doncs, els blaugranes visitaran -més de set anys després- l’estadi balear aquest dissabte per enfrontar-se al Mallorca en el partit corresponent a la jornada 28 de Lliga. Els barcelonistes lideren la competició amb 58 punts, dos per damunt del Reial Madrid, i hauran de defensar aquest liderat les 11 jornades restants per aconseguir proclamar-se campions de la que seria la tercera Lliga consecutiva.

Les principals novetats

Cal recordar que, tot i que torna el futbol, tornarà amb diverses novetats. Principalment, les més destacades són que els partits es jugaran a porta tancada, sense públic, i que les convocatòries podran ser de fins a 23 jugadors. Això permetrà que en comptes de poder fer tres canvis per partit, els tècnics en podran fer un total de cinc. A més, s’hauran de seguir una sèrie de normes d’higiene que els jugadors ja van complint durant les darreres setmanes d’entrenaments.

El rival

El conjunt mallorquí arriba a aquest duel en posicions de descens (18è) i amb 25 punts, fet que obliga als de Vicente Moreno a haver de sumar punts el més aviat possible per salvar la categoria. Just abans de l’aturada, el Mallorca venia d’una bona dinàmica, amb dues victòries i un empat en els darrers quatre partits, però ara, tres mesos després, com arribaran els equips és encara una incògnita. 

Posició a la Lliga: 18è
Balanç a la Lliga: 7V – 4E – 16D
Màxim golejador: Budimir – 9 gols
Entrenador: Vicente Moreno
Exculers a l’equip: Take Kubo

Pel que fa al partit de la primera volta, cal recordar que els barcelonistes van vèncer amb autoritat al Mallorca al Camp Nou, amb un contundent 5-2. Leo Messi, amb un hat-trick, Luis Suárez i Griezmann, van ser els golejadors d'aquell matx. Reviu els highlights

Com arriba el Barça

Per a aquest partit, Quique Setién només té la baixa d’Ousmane Dembélé per lesió i Lenglet per sanció. La resta dels jugadors del primer equip han estat convocats en una llista de fins a 23 jugadors, juntament amb sis jugadors del filial. Així doncs, la convocatòria completa és la següent: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo i Monchu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut