Onze jornades decisives per al FC Barcelona i per al Madrid

Onze jornades decisives per al FC Barcelona i per al Madrid

Després de l'aturada obligada, blaugranes i blancs es jugaran el campionat, en dos mesos, on es veuran les cares amb aquests rivals

Torna el futbol de la Lliga. Torna la pugna per la primera posició. Una vegada confirmades les dues properes jornades de Lliga arrenca un tram final de competició emocionant amb onze jornades per disputar. 

Els de Quique Setién, que van recuperar el lideratge davant la Reial Societat (1-0) en l'últim partit abans de l'aturada forçada, es troben dos punts per sobre dels de Zidane. 58 punts vs. 56 punts. Així doncs, els culers intentaran seguir per sobre dels blancs en aquestes onze jornades (33 punts en joc) que resten per al final del torneig. Un mà a mà que es preveu intens, amb dos equips que lluitaran per aixecar el títol de campió.

El Barça iniciarà aquest període viatjant a Son Moix per jugar davant el Mallorca (dissabte 13 de juny a les 22 hores). Per la seva part, el Reial Madrid reprendrà el camí davant l'Eibar, a Valdebebas, el diumenge 14 a les 19.30 hores.

Aquest és el calendari de la Lliga per a Barça i Madrid

 

Sis partits com a visitants per als culers

El FC Barcelona afrontarà un partit més que el Reial Madrid com a forà. Si els blaugranes jugaran a domicili contra el Mallorca, el Sevilla, el Celta, el Vila-real, el Valladolid i l'Alabès, en l'última jornada de Lliga, els blancs ho faran davant la Reial Societat, l'Espanyol, l'Athletic Club, el Granada i el Leganés, en l'última jornada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut