Nit d’estrenes a Milà

Bons primers minuts oficials de Neto, amb aturades de mèrit, i debut amb gol de Carles Pérez en el seu primer duel a la màxima competició europea

El Barça visitava l’Inter de Milà amb la tranquil·litat de saber que, abans de disputar-se l’últim partit, ja tenia la primera plaça de grup assegurada de cara als vuitens de final de la Champions League. Ernesto Valverde ha donat entrada als jugadors que disposen de menys minuts. Dos dels principals protagonistes en la victòria per 1-2 davant l’Inter han estat Neto, que disputava el seu primer partit oficial del curs, i Carles Pérez, que jugava el seu primer duel en aquesta competició.

Seguretat sota pals

Neto ha jugat el seu primer partit oficial de blaugrana aquest curs. El ‘13’ culer ha signat una molt bona actuació davant el conjunt italià. El porter brasiler ha brillat amb aturades de mèrit als xuts de Lukaku, Lautaro o Biraghi, i ha estat a punt d’evitar l’únic gol local.

Decisiu al davant

Difícilment el debut de Carles Pérez a la Champions League hagués pogut ser millor. Amb només 23 minuts disputats en la màxima competició europea, el davanter blaugrana s’ha estrenat com a golejador. El ‘27’ del Barça ha superat Handanovic amb un xut ajustat al pal després de recollir un rebuig de Godín. L’atacant de Granollers ha gaudit de més ocasions per signar un doblet, però no ha aconseguit trobar la porteria local. Després de segellar una notable actuació, Carles Pérez ha cedit el seu lloc sobre la gespa a Ansu Fati en el minut 84.