13_NETO_JUGADORS-WEB
La seva alçada, quasi de dos metres, combinada amb la seva agilitat fan de Neto un porter que redueix l’amplitud de la porteria per a un davanter

Norberto Murara ‘Neto’ (19 de juliol de 1989) significa samba brasilera sota pals. L’agilitat i la velocitat de moviments d’aquest porter nascut a Araxá li han permès defensar amb seguretat i encadenar actuacions destacades a la porteria del València (2017-2019), de la Juventus (2015-2017), de la Fiorentina (2011-2015) i del Paranaense (2002-2011). Porter des de ben petit a la seva terra natal, sempre s’ha enfundat els guants emulant el seu pare.

Neto va saltar a Europa de la mà de la Fiorentina. Les seves dues darreres temporades als Gigliati van ser espectaculars, sent una de les peces cabdals de l’entramat defensiu de la Fiorentina, i li van valer per fitxar per la Juventus. Però al conjunt de Torí va ser el suplent de Buffon. El caràcter i l’objectiu de seguir millorant any rere any van conduir el brasiler al València, on ha estat el porter titular aquests dos darrers anys.

Amb Neto la porteria s’encongeix

El porter brasiler infon presència sota pals. La seva alçada, quasi de dos metres, combinada amb la seva agilitat fan de Neto un porter que redueix l’amplitud de la porteria per a un davanter. D’aquesta manera, l’ex del València es mostra segur en les jugades aèries, però també és difícil superar-lo en la línia de gol i en l’un contra un. A més, tot i la seva alta estatura, Neto ha demostrat velocitat i reflexos sent el guardià de porteries complexes.

Lloc de naixement
Araxá, Brazil
Data de naixement
19/07/1989
Pes
84kg
Alçada
190cm

Vídeos

Tots els vídeos

Estadístiques generals Neto

Patrocinat per

Últimes notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut