Neto: “Busquem tenir un gran debut”

Neto: “Busquem tenir un gran debut”

El porter brasiler ha parlant en la prèvia del debut del Barça a la Champions, que serà al Camp Nou contra el Ferencváros

El FC Barcelona ja ultima els detalls per al debut d’una nova edició de la Champions. El rival en aquest primer partit de la fase de grups serà el Ferencváros hongarès, que arriba al Camp Nou (21 hores) 25 anys després de l’última vegada que van disputar un partit de la màxima competició europea.

Per analitzar aquest duel, tant Ronald Koeman com Neto han comparegut en roda de premsa. I aquestes han estat les declaracions més destacades del porter brasiler, que explica que es troben il·lusionats i amb moltes ganes de tenir un gran debut.

Primer partit de la Champions 20/21

"Busquem tenir un gran debut en aquesta edició de la Champions. És la nostra il·lusió i demà ho volem demostrar"

“És un partit important. Necessitem el resultat perquè a més sabem de la importància de guanyar a casa. Això és la Champions i tot l’equip ja té moltes ganes de començar”

El rival

“Tenim molt de respecte pel Ferencváros. Haurem de donar el màxim perquè ells tenen una gran oportunitat al davant i la voldran aprofitar. Han guanyat ja contra rivals de bastant pes a les quatre fases prèvies que han passat i no ens ho posaran fàcil. Lluitarem per treure un bon resultat”

L’últim partit de Lliga

“A ningú  li agrada perdre, però hem d’arxivar ja el partit contra el Getafe. Hem de focalitzar ja en l’enfrontament de Champions de demà perquè el futbol va molt ràpid. L’important és seguir treballant”

Noms propis

“Estic molt content per Coutinho, però també per mi i l’equip. Tinc de nou amb mi a la plantilla un amic com ell i, a més, ens està ajudant a tots amb la seva qualitat. Està demostrant el seu nivell. Ha tornat molt il·lusionat, motivat, amb molta força. Ens donarà molt perquè sabem el potencial que té”

“L’adaptació de Koeman al Barça és ràpida. Tots busquem resultats i l’important és que cada jugador ho doni tot i estigui compromès per seguir les seves idees”

“Veig bé a Griezmann, com sempre. Sabem com és aquesta professió i que de vegades les coses surten millor i d’altres pitjor, però el veig content i treballant en els entrenaments. Segur que ens aportarà moltes coses”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut