Neto: “Crec que arribo al Barça en el meu millor moment”

Neto: “Crec que arribo al Barça en el meu millor moment”

El porter brasiler s’ha mostrat content i preparat per als reptes que es presenten, i comenta que espera "poder contribuir a fer més gran el Barça"

Orgullós, feliç i preparat per al repte de la porteria del Barça. Però amb ganes d'aprendre dels millors, de fer-se més gran i de seguir millorant. Norberto Murara ‘Neto’ aterra al FC Barcelona a punt de fer trenta anys, però amb l’ambició i la motivació per millorar intacte. “Arribo al Barça en plenitud, com a porter i com a persona, i crec que és el millor moment per a mi. Els premis arriben per a qui els busca, i jo he treballat molt per aconseguir-lo. Per això dic que estic molt orgullós, satisfet, feliç, 100% preparat per al repte”, ha comentat Neto en la seva presentació oficial davant els mitjans de comunicació, a l’Auditori 1899.

Un porter brasiler que ha estat acompanyat en la roda de premsa pel president del Club, Josep Maria Bartomeu, així com pel secretari tècnic Éric Abidal, amb els que s’ha fotografiat amb la samarreta i el dorsal ‘13’.

Bartomeu ha comentat que el Barça suma al seu projecte “un porter amb gran experiència, però també una gran persona amb ganes d’ajudar l’equip amb humilitat, motivació i ambició. Per la seva part, Abidal ha explicat que amb Neto s’incorpora “un talent, un porter amb gran personalitat que aportarà tranquil·litat i seguretat a l’equip i a la defensa”.

"Ho deixaré tot per ajudar els meus companys i tinc ganes de donar molts títols a l’afició del Barça"

Neto

Durant la roda de premsa, Neto també ha estat preguntat pel seu nou company de porteria, Marc-André ter Stegen, del que ha comentat: “Sé que aquí ja hi ha un gran porter, però també crec que podem aprendre i créixer junts, millorar el nostre nivell. Treballaré amb professionalitat, ganes i ambició. Tinc moltes ganes de començar”.

Per acabar, el brasiler ha afegit: “Espero poder contribuir a fer més gran el Barça. Vinc a intentar deixar empremta i a formar part de la història d’aquest Club. Ho deixaré tot per ajudar els meus companys i tinc ganes de donar molts títols a l’afició del Barça.

Es vesteix de blaugrana per primera vegada

El matí de Neto ha estat molt atapeït, amb diferents actes corresponents amb la seva presentació. Primer, però, ha signat el seu contracte, en una acte privat a la Sala de Presidència de la Llotja President Suñol acompanyat del president Josep Maria Bartomeu, així com del membre de la Junta Directiva Javier Bordas i del CEO del Club Òscar Grau.

El president Josep Maria Bartomeu i Neto, el nou fitxatge del Barça
El president Josep Maria Bartomeu i Neto, el nou fitxatge del Barça

Posteriorment, i després de visitar el vestidor del primer equip, ha trepitjat la Platea del Camp Nou, ja vestit per primera vegada de blaugrana, per fer-se les primeres instantànies a la seva nova llar, davant els mitjans de comunicació presents en la presentació del porter brasiler.

Neto ja vesteix de blaugrana
Neto ja vesteix de blaugrana

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut