Ansu Fati, el golejador més jove de la història de la Champions

Ansu Fati, el golejador més jove de la història de la Champions

Amb 17 anys i 40 dies, el jugador de la Masia ha fet història a la competició europea amb el seu gol contra l’Inter

Ansu Fati continua fent història. El noi trenca rècords ha assolit una nova fita més: convertir-se en el golejador més jove de la història de la Champions. Amb el seu gol contra l’Inter, el jove davanter barcelonista entra de cap al cim dels golejadors més joves de la Lliga de Campions, havent marcat amb 17 anys i 40 dies.

El ‘31’ blaugrana ha entrat al terreny de joc en el minut 85 substituint Carles Pérez, i en només un minut ha aconseguit trencar el rècord amb una rematada creuada.

De rècord en rècord

I és que Ansu Fati continua de rècord en rècord. Després de convertir-se en el futbolista més jove de la història del Barça en jugar la Champions -en l’empat a Dortmund-, ara torna a escriure el seu nom a la història de la màxima competició europea anotant un gol històric. El blaugrana supera Peter Ofori-Quaye, davanter ghanès de l'Olympiacos que va marcar el 1997 davant el Rosenborg amb 17 anys, sis mesos i set dies.

Però no són els únics rècords trencats, ja que n’acumula uns quants. Per exemple, cal recordar que contra el Betis, a la Lliga, el jove davanter de La Masia es va convertir en el segon jugador més jove de la història del Barça a debutar amb el primer equip a la competició domèstica, amb només 16 anys i 298 dies.

Poc després, en el duel contra l’Osasuna al Sadar, Ansu va aconseguir una altra fita per a la història: es va convertir en el jugador més jove de la història del Barça a marcar un gol a la Lliga (16 anys i 304 dies).

A més, els rècords van continuar arribant i en la següent jornada de Lliga, contra el València, Fati es va convertir en el futbolista més jove de la història del Barça a ser titular en un partit al Camp Nou. A més, en només set minuts, es va convertir en el jugador més jove a marcar i assistir en un mateix partit a la història de la Lliga. I no només això: aquella nit també es va convertir en el golejador més jove de la història del Camp Nou, ja sigui del Barça o d’un equip visitant. El nen trenca rècords continua engrandint la seva història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut