PRÈVIA | Barça - Mallorca: Torna la Lliga al Camp Nou

PRÈVIA | Barça - Mallorca: Torna la Lliga al Camp Nou

(Movistar La Liga, 21.00 hores) Gairebé un mes després, l'Estadi blaugrana torna a acollir la competició domèstica on els culers buscaran seguir líders una jornada més

Torna la Lliga al Camp Nou! Després de gairebé un mes des del darrer partit a l'Estadi (el gran triomf davant el Celta per 4-1) els homes d'Ernesto Valverde tornaran a defensar el liderat davant la seva afició. Els barcelonistes reben el Mallorca aquest dissabte 7 de desembre (Movistar La Liga, 21 hores) en la 16a jornada del campionat de Lliga, després de l'important triomf davant l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano la jornada passada (0-1).

Davant, però, els culers tindran un rival recent ascendit que, tot i que encara no sap el que és puntuar fora de casa en aquesta Lliga, buscarà trencar aquesta mala ratxa al camp del líder. Els de Vicente Moreno estan a només un punt del descens i necessiten guanyar per sortir de les posicions cueres de la classificació.

El rival

Entrenador: Vicente Moreno
Màxim golejador: Lago Junior (4 gols)
Posició a la classificació: 17è (14 punts)
Balanç: 4V-2E-9D
Exblaugrana a l'equip: Take Kubo 

El darrer precedent

L'últim cop que el Mallorca va visitar el Camp Nou es va saldar amb una maneta blaugrana. El Barça, aleshores entrenat per Tito Vilanova, va signar un brillant 5-0 en la jornada 30 -6 d'abril del 2013- de la Lliga 2012/2013, que el conjunt culer s'acabaria enduent. Aquella nit a l'Estadi va tenir tres protagonistes: Cesc Fàbregas, que va anotar un hat-trick; Alexis Sánchez, que va aconseguir un doblet; i Éric Abidal, que va reapareixer després de superar per segona vegada el càncer.

Les convocatòries

Per a aquest partit, Ernesto Valverde ha decidit convocar els futbolistes següents: Ter Stegen, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior i Carles Pérez. Són baixa per lesió N. Semedo, Arthur, O. Dembélé, Jordi Alba i Ansu Fati.

Pel que fa als visitants, Vicente Moreno ha convocat els 18 jugadors següents: Reina, Fabricio, Joan Sastre, Fran Gámez, Xisco, Raíllo, Valjent, Sedlar, Señé, Baba, Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Aleix Febas, Take Kubo, Cucho Hernández, Abdón Prats, Pablo Chavarría, Ante Budimir.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut