La convocatòria per rebre el Mallorca

La convocatòria per rebre el Mallorca

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats, per afrontar la 16a jornada de Lliga al Camp Nou (21 hores)

Dos partits en quatre dies. Això és el que li espera al Barça a partir d’aquest dissabte. L'equip blaugrana rep la visita del Mallorca, un recent ascendit però que actualment té 14 punts, un per sobre del descens. Per a aquest partit, que es disputarà a les 21 hores, Valverde ha facilitat aquest divendres la llista de 18 convocats.

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els  futbolistes següents: Ter Stegen, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior i Carles Pérez. Són baixa per lesió N. Semedo, Arthur, O. Dembélé, Jordi Alba i Ansu Fati.

Baixes d’Arthur i Ansu Fati

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Mallorca. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on Arthur i Ansu Fati han fet treball específic. També s'han entrenat Iñaki Peña i C. Pérez del Barça B. En acabar la sessió d’entrenament, Arthur i Ansu Fati han estat baixa per lesió. El brasiler té molèsties al pubis. És baixa i l’evolució en marcarà la disponibilitat. Per la seva banda, Ansu Fati té molèsties als tendons rotulians. És baixa i l’evolució en marcarà la disponibilitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut