Messi segueix construint la seva llegenda

Messi segueix construint la seva llegenda

Contra el Sevilla, la seva víctima preferida amb 37 gols en 38 partits, va aconseguir marcar el seu gol 100 des de fora de l’àrea

Corria el minut 78 del partit del Camp Nou entre el Barça i el Sevilla i el conjunt de Valverde guanyava 3-0, després dels gols de Suárez, Arturo Vidal i Dembélé. Però faltava el seu gol, el del ‘10’ blaugrana, que encara no s’havia pogut estrenar aquest curs a la Lliga. Estava clar, però, que Leo Messi no volia marxar amb les mans buides, perquè, anteriorment, una jugada amb eslàlom inclòs va obligar Vaclík a aparèixer amb una aturada espectacular.

Lluny de rendir-se ho va continuar intentant i, en la tercera falta que va poder picar, va aconseguir fer una de les coses en què és més reeixit: marcar un gol al Sevilla. Una diana que significa la número 37 en 38 partits contra la seva víctima preferida, un conjunt andalús que viu un autèntic malson cada cop que s’ha de veure les cares contra el ‘10’.

 

Centenari des de fora de l’àrea

El 4-0 va acabar sent el resultat definitiu d’un partit que permet al Barça marxar a l’aturada de seleccions amb un bon regust de boca, amb quatre victòries consecutives. Però, a banda de tancar el resultat, aquest llançament de falta que va acabar al fons de la xarxa de Vaclík va significar que Messi aconseguís, novament, números rodons. Aquest cop, amb el gol 100 de l’argentí des de fora de l’àrea, 43 dels quals de falta.

D’aquests 100, precisament 13 han estat contra el Sevilla, mentre que 8 han estat rebuts per l’Espanyol i 6 per l’Athletic Club i l’Atlètic de Madrid.

Si ho desgranem per competicions, és a la Lliga on acumula més gols des de fora de l’àrea, amb un total de 71. A la Champions n’ha fet 18; a la Copa del Rei, 8; a la Supercopa d’Europa, 2; i a la Supercopa d’Espanya, 1.

16a temporada consecutiva marcant

Dèiem que, en aquest inici de temporada, Leo Messi encara no s’havia pogut estrenar com a golejador. L’argentí s’havia perdut diversos partits per lesió i només havia jugat una estoneta contra el Vila-real, el Granada i el Borussia Dortmund. Recuperat, però, ja va ser titular contra l’Inter dimecres passat i va repetir contra el Sevilla, partit en què va marcar tal gol de falta. Així doncs, i des del seu debut l’any 2004, Leo Messi acumula 16 temporades consecutives perforant la porteria. Tant de bo que en siguin moltes més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut