Quatre en ratlla (4-0)

Quatre en ratlla (4-0)

Els blaugrana, gràcies a un pòquer de gols, sumen tres partits de Lliga i un de Champions sense perdre

Victòria de quatre en ratlla. El Barça ha derrotat el Sevilla en la jornada 8 (4-0) i, d’aquesta manera, acumula quatre partits consecutius imbatut (Vila-real, Getafe, Inter i Sevilla). A més, els tres punts, que han situat segons els blaugrana, s’han construït gràcies a quatre dianes diferents, però amb el nexe comú de la bellesa. Suárez, Arturo Vidal, Dembélé i Messi han portat la festivitat al Camp Nou. A més, aquests quatre gols han contribuït a superar els 300 en l’era Valverde.

Els tres pals assetjats del Camp Nou estan perfectament protegits. En moments complicats, Ter Stegen, bicentenari, esculpeix parada rere parada. Aquesta vegada contra el Sevilla, la mà esquerra ha estat la part imponent de la seva figura. El potent xut de Luuk de Jong des de l’interior de l’àrea podria haver suposat la metamorfosi del 0-0 inicial. L’aire del Camp Nou també ha adquirit una quietud tallant quan el mateix davanter centre holandès ha estat a punt de pertorbar la tranquil·litat del marcador fins en dues ocasions més.

Tres estratosfèrics gols en vuit minuts

Però l’energia dels gols al Camp Nou està reservada per als culers. Luis Suárez li ha pres el protagonisme a Ter Stegen i ha capgirat el signe del partit. La silueta del 9 culer en forma de xilena ha quedat suspesa a l’aire fins que la pilota ha caigut al fons de la xarxa. Una rematada plàstica després de l’assistència de Semedo, profund i elèctric lateral esquerra de principi a fi. Les transformacions antagòniques d’Arturo Vidal, gràcies a una jugada coral, i Dembélé, amb una individualitat, han ampliat les distàncies fins al 3-0.    

Així doncs, un interval exuberant del 27 al 35 ha estat suficient perquè el Barça s'apoderés del joc i del matx. Una contesa que havia començat amb sofriment blaugrana. Perquè els de Nervión caragolaven els de Valverde en el punt iniciàtic. Desfets de l'embranzida visitant, els barcelonistes s’han agradat en atac i han tingut més presència al mig del camp amb els talentosos De Jong i Arhtur.

Messi s’estrena a la Lliga i posa el quart

Amb la quietud del descans, el Sevilla ha tornat a sacsejar la defensa, formada per Semedo, Todibo, substituït per Araujo que ha estat expulsat (igual que Dembélé), Piqué i Sergi Roberto, i la porteria culer. Altre cop Luuk de Jong podria haver celebrat gol, però el pal ho ha evitat. I és que en aquest Barça-Sevilla de Lliga els gols solament estaven reservats per als culers. Messi, que havia avisat amb un xut desviat per Vaclik, ha fet pujar el 4-0. Quan es parla de perforar porteries l’astre argentí no falla a la cita; és el 16è curs consecutiu marcant a la Lliga. Aquest cop ha estat gràcies a un llançament de falta per sobre la barrera.

Així doncs, una jornada més l’Estadi ha vibrat amb el triomf culer a la Lliga. Les estadístiques ho diuen, el Barça de Valverde és el local destacat de la competició: 12 punts de 12 possibles. Quatre partits en què els seguidors barcelonistes han celebrat 16 gols. Sens dubte, amb aquesta nova golejada davant el Sevilla, el Barça es referma com un local inexpugnable. A més, el Barça de Valverde completa el quatre en ratlla estant imbatut en els darrers quatre matxs. Els culers intentaran allargar la ratxa després de l’aturada de seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut