Leo Messi, candidat al premi Puskas

Leo Messi, candidat al premi Puskas

El crac argentí opta al millor gol de l’any que atorga la FIFA gràcies a un gol de vaselina que va realitzar davant el Betis el curs passat en el 1-4 al Benito Villamarín

Lionel Messi tornarà a optar al premi Puskas un any més després que la FIFA, organisme que atorga el guardó, l’hagi seleccionat entre els 10 millors gols de la temporada. El crac argentí entra en la llista de candidats amb el gran gol de vaselina que va marcar el curs passat al Benito Villamarín davant el Betis. Pau López no va poder fer res davant una exquisida rematada en un partit en què Messi es va exhibir amb un hat-trick en el triomf per 1-4 del FC Barcelona.

Leo Messi haurà de competir amb els nou futbolistes següents: Matheus Cunha, Zlatan Ibrahimovic, Ajara Nchout, Fabio Cuagliarella, Juan Fernando Quintero, Amy Rodriguez, Billie Simpson, Andros Townsend i Daniel Zsori.

Cal recordar que Messi encara no ha guanyat mai el premi Puskas, tot i que va quedar tercer a la temporada 2010/11 i segon al curs 2014/15.

Vota per Messi

A partir d’ara, els usuaris registrats al lloc web oficial de la FIFA podran votar fins al dia 1 de setembre pel millor gol. Un cop tancades les votacions, els tres més votats se sotmetran a la votació dels FIFA Legends, que decidiran el guanyador del Premi Puskas 2019. Vols ajudar Messi a aconseguir el seu premi Puskas? Vota ara!

El guanyador, el 23 de setembre

El gol escollit com el millor del 2019 es coneixerà el 23 de setembre durant la gala del The Best de la FIFA, en què s’entregarà el premi al millor jugador de l’any (per al qual Messi també consta entre els seleccionats), i a la millor jugadora de l’any en què opta la blaugrana Caroline Graham Hansen. Una gala on Messi també opta al premi al millor davanter, així com Frenkie de Jong, al de millor migcampista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut