Messi, De Jong i Hansen, nominats al premi ‘The Best’

Messi, De Jong i Hansen, nominats al premi ‘The Best’

El crac argentí, el jove futbolista holandès i la jugadora noruega figuren entre els 10 finalistes al guardó que la FIFA atorga anualment al millor jugador de la temporada anterior

Lionel Messi, Frenkie de Jong i Caroline Graham Hansen han estat escollits per la FIFA entre els deu millors futbolistes del planeta. Els tres blaugrana opten al premi ‘The Best 2019’, que coneixerà els seus guanyadors en una cerimònia que se celebrarà a Milà el dilluns 23 de setembre.

Des de la creació del trofeu l’any 2016, Messi ha estat present entre els 10 millors futbolistes durant tres edicions consecutives. Però si mirem el premi predecessor al The Best, és a dir, el FIFA Ballon d’Or i abans el FIFA World Player, el crac argentí porta 13 anys consecutius entre els 10 millors futbolistes del món. Durant tots aquests anys, ha estat escollit com el millor jugador del planeta en cinc ocasions.

Per la seva banda, Frenkie de Jong s’estrena en aquest llistat de finalistes després d’una gran temporada amb l’Ajax. Tots dos competiran amb vuit jugadors més: Cristiano Ronaldo, Matthijs De Ligt, Eden Hazard, Harry Kane, Sadio Mané, Kylian Mbappé, Mohammed Salah i Virgil Van Dijk.

Caroline Graham Hansen, incorporada aquest estiu procedent del Wolfsburg, també opta al gran premi que atorga anualment la FIFA. Ella competirà contra Lucy Bronze, Julie Ertz, Ada Hegerberg, Amandine Henry, Sam Kerr, Rose Lavelle, Vivianne Miedema, Alex Morgan, Megan Rapinoe, Wendie Renard i Elen White.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut