Leo Messi continua amb el seu procés de recuperació

Leo Messi continua amb el seu procés de recuperació

El crac argentí ha realitzat aquest dijous la tercera sessió a la Ciutat Esportiva per recuperar-se de la lesió

Lionel Messi continua amb el seu procés de recuperació a la cama dreta a la Ciutat Esportiva. El crac argentí es va lesionar el passat dilluns en el seu primer entrenament de la pretemporada que el va deixar fora de la gira pels Estats Units.

D’aquesta manera, Messi, que ha estat nominat per la UEFA entre els millors davanters de la Lliga de Campions 2018/19, ha fet aquest dijous la tercera sessió de recuperació després que dimecres iniciés el procés, en què se l’ha vist fent treball al gimnàs.

Mentrestant, l’equip guanya a Miami i arriba a Detroit

Mentre Messi s’està recuperant a Barcelona, el primer equip va superar al Nàpols en el penúltim test de la pretemporada (2-1) al hard Rock Stadium de Miami. Un partit en el qual van marcar Sergio Busquets i Rakitic i que va servir per veure el debut de Junior Firpo. 

Aquest dijous l’equip ha viatjat fins a Detroit on disputarà dissabte l’últim partit de la pretemporada també contra el Nàpols. Tot seguit, posarà rumb cap a Barcelona per iniciar una setmana en la que s’estrenarà la Lliga 2019/20 davant l’Athletic a San Mamés.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut