Ter Stegen, De Jong i Messi, nominats als premis de la Champions League 2018/19

Ter Stegen, De Jong i Messi, nominats als premis de la Champions League 2018/19

Els guardons s’entregaran el 29 d’agost, coincidint amb el sorteig de la fase de grups de la competició europea

Tres blaugranes entre els nominats per als premis per posicions de la UEFA Champions League 2018/19: Marc André Ter-Stegen, com a millor porter, Frenkie de Jong, com a millor migcampista per la seva temporada amb l’Ajax d’Àmsterdam, i Leo Messi, com a millor davanter. Els premis s’entregaran el dijous 29 d’agost durant el sorteig de la fase de grups de la UEFA Champions League 2019/20, que se celebrarà a Mònaco.

El porter alemany va disputar 11 partits, només va rebre nou gols i va mantenir la seva porteria a zero en sis enfrontaments. El migcampista holandès, tot i no marcar cap gol, va ser clau en la gesta de l’Ajax d’arribar fins a les semifinals. Per últim, Leo Messi ha sigut el màxim golejador de la competició amb 12 dianes en deu partits, a més de servir tres assistències. És la sisena vegada que l’argentí s’erigeix com a pitxitxi de la Champions (2008/09, 2009/10, 2010/11, 2011/12, 2014/15 i 2018/19).

El jurat ha estat format pels entrenadors dels 32 clubs que van participar en la fase de grups de la vigent edició, juntament amb 55 periodistes de cadascuna de les 55 federacions membres de la UEFA. Els tres jugadors que més vots van rebre en cada posició per ordre alfabètic són els següents:

Porters:

Alisson Becker (Brasil – Liverpool FC); Hugo Lloris (França – Tottenham Hotspur FC); Marc-André Ter Stegen (Alemanya – FC Barcelona).

Defenses:

Trent Alexander-Arnold (Anglaterra – Liverpool FC); Matthijs de Ligt (Holanda – AFC Ajax, ara a la Juventus); Virgil van Dijk (Holanda – Liverpool FC).

Migcampistes:

Frenkie de Jong (Holanda – AFC Ajax, ara al FC Barcelona); Christian Eriksen (Dinamarca – Tottenham Hotspur FC); Jordan Henderson (Anglaterra – Liverpool FC).

Davanters:

Sadio Mané (Senegal – Liverpool FC); Lionel Messi (Argentina – FC Barcelona); Cristiano Ronaldo (Portugal – Juventus).

Fora del podi trobem a Gerard Piqué com a cinquè defensa amb més vots (14) i Sergio Busquets com a desè migcampista més votat (19).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut