Sergio Lozano: el premi a la superació

Sergio Lozano: el premi a la superació

El capità del Barça Lassa de futbol sala va ser l’MVP de la final i, després de tres temporades marcades per les lesions, recupera la seva millor versió

No ho ha passat gens bé Sergio Lozano, amb tres temporades marcades per les lesions. Però el capità mai ha baixat els braços i, en aquesta final de la LNFS, ha demostrat a tothom que, amb treball, sacrifici i paciència, és possible superar qualsevol adversitat.

El títol, el seu joc, les felicitacions dels companys i els càntics del Palau durant i després del partit, ja amb el títol de Lliga sota el braç, van ser un regal preciós per a un jugador que ja ha deixat enrere els mals moments i que, amb 30 anys, torna a estar en plena forma.

Amb la seva millor versió ja recuperada, va ser MVP de la final, després de ser decisiu amb dos gols en el cinquè partit que van deixar el títol al Palau (3-2). Abans, havia estat l’autor del 2-2 que va forçar la pròrroga en el segon enfrontament contra els murcians, malgrat la derrota final (2-3), així com el del 4-0 en el primer duel, també jugat al Palau i que va acabar amb un contundent 7-2 a favor.

En les setmanes prèvies, no va marcar als quarts contra el Llevant, però sí que va fer un gol contra el Palma a les semifinals, en el tercer partit, a banda de transformar els seus dos llançaments de penal en les dues tandes que es van haver de disputar contra l’equip balear.

A més, en tot el play-off ha rendit igual de bé com a ala que com a tanca, demostrant que és un jugador versàtil que es pot adaptar a les necessitats de l’equip. Així, per exemple, el seu marcatge al jugador de ElPozo Múrcia Pito, en la final, va ser destacat.

Molt a prop del rècord

Amb els gols fets, Lozano aconsegueix sumar un total de 25 dianes en una final de la LNFS, empatat amb la llegenda de ElPozo Múrcia Kike Boned. El primer en aquesta llista és el català Joan Linares, amb 26 gols, que va jugar amb el CLM Talavera, el Playas de Castellón i l’Inter.

Una temporada per recordar

Però Lozano no només ha estat determinant en el play-off de la Lliga, sinó que ho ha estat tota la temporada. En total, ha acabat el curs amb 29 gols: 22 a la Lliga, 1 la Copa d’Espanya, 4 a la Copa del Rei i 2 a la Champions. En total, doncs, suma 241 gols com a jugador del Barça i acaba la temporada 2018/19 a només 6 del rècord històric de Wilde (247).

En la seva primera temporada com a capità, ha aixecat la Copa del Rei, la Copa d’Espanya i la Lliga. Amb un total de 20 títols com a jugador del Barça (3 Lligues, 2 Champions, 3 Copes d’Espanya, 5 Copes del Rei, 1 Supercopa d’Espanya i 6 Copes Catalunya) és el segon jugador de la història amb un palmarès més ampli, per darrera de Paco Sedano (22).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut