Barça Lassa - Palma Futsal: Victòria, cap a la final i cap a Europa! (1-1; 3-2)

Barça Lassa - Palma Futsal: Victòria, cap a la final i cap a Europa! (1-1; 3-2)

En un partit frenètic els culers han obtingut el bitllet per a jugar-se el títol de lliga contra ElPozo i per a disputar la Champions

El Palau Blaugrana ha estat una festa. Tant a la grada com a la pista. I sobretot a la finalització d’un partit frenètic que s’ha decidit, de nou, a la tanda de penals. Així doncs, el Barça Lassa ha sortit victoriós en el tercer partit de les semifinals de la LNFS i ha obtingut una doble classificació: per a la final de la LNFS contra ElPozo i per a la UEFA Futsal Champions League.

El Palau Blaugrana ha fet goig. Les incasables goles culers i les banderes barcelonistes han flamejat per sobre el joc dels d’Andreu Plaza, que han sortit amb intensitat per assolir la desitjada victòria. I ben ràpid han assetjat la porteria visitant. Els tres pals de Barrón han sentit una pressió blaugrana sostinguda. A l’altre costat, la porteria culer ha resistit als intermitents, alhora que perillosos, atacs balears.

Els porters no deixen veure gols

Ara bé, l’anarquia dels porters ha impedit la festivitat del gol. Barrón ha negat una vegada i una altra la celebració del Barça Lassa. Ferrao, Lozano, Joselito, Adolfo i Aicardo s’han topat amb un inspirat porter. Dídac ha parat menys, però les seves intervencions també han vorejat la perfecció. Paradynski i Taffy ho han pogut corroborar. Per tant, els porters, acostumats a ser obviats en la construcció de l’electrònic, han sostingut el 0-0.
 
El catàleg de fotografies de Dídac i, especialment, de Barrón ha augmentat de volum a la segona meitat. Així doncs, les úniques celebracions d’un Palau en ebullició s’han sentit després de les intervencions del barceloní. Les lamentacions s’han succeït quan els xuts blaugranes han trobat sempre el mateix destí: el cos del número ‘1’ del Palma. I és que ha estat igual l’origen, Ferrao, Lozano o Esquerdinha, del llançament barcelonista.

Arriben les dianes

Però, finalment, el constant setge culer ha trobat l’esclat del gol. Sergio Lozano ha fet augmentar els decibels del Palau Blaugrana quan ha enviat un xut al fons de la xarxa després d’un refús de Barrón. No obstant això, el públic blaugrana ha animat encara més quan Joao, en atac de cinc, ha empatat ràpidament el matx (1-1, min 37). Lluny d’arronsar-se el Palma s’ha valgut del porter-jugador en els últims instants de temps reglamentari. Però l'1-1 no s'ha mogut més. 

La tanda de penals, de nou, a favor dels culers 

Aquest elèctric tercer partit de semifinals s’ha dirigit a la pròrroga. Les pulsacions s’han accelerat i la primera meitat ha acabat sense gols. D’aquesta manera, enmig d’un ambient ensordidor, ambdós elencs han buscat una diana definitiva amb el porter-jugador en els següents tres minuts. Ara bé, altra vegada, el partit al Palau Blaugrana s’ha decidit als penals. Els blaugranes han estat impol·luts des del punt de penal i Juanjo ha estat transcendental pel triomf final. Altre cop la tanda de penals i el partit ha acabat amb el confeti blaugrana. Una festivitat que es voldrà allargar a la final pel títol de lliga contra ElPozo.

Fitxa del partit

Barça Lassa, 1 (3)
Palma Futsal, 1 (2)
 
Barça Lassa: Dídac, Marcenio, Joselito, Lozano i Ferrao -cinc inicial- Aicardo, Adolfo, Dyego, Esquerdinha i Leo Santana.
Palma Futsal: Barrón, Tomaz, Diego Nunes, Taffy i Paradynski -cinc inicial- Hamza, Joao, Quintela, Mati Rosa i Eloy Rojas.
 
Gols: 1-0, Sergio Lozano (min 36); 1-1, Joao (min 37). 

Penals: 0-1 Nunes (gol), 1-1 Ferrao (gol), 1-1 Paradynski (atura Juanjo), 2-1 Sergio Lozano (gol), 2-2 Taffy (gol) i 3-2 Dyego (gol).
 
Àrbitres: Carillo Arroyo i Cordero Gallardo. Han amonestat amb targeta groga els locals Ferrao (min 16) i Esquerdinha (min 31) i el visitant Paradynski (min 23).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut