Així es va celebrar la Lliga al Palau

Així es va celebrar la Lliga al Palau

El tècnic, Andreu Plaza, i els jugadors del Barça Lassa de futbol sala es van mostrar eufòrics després d’una temporada en què s'ha assolit el triplet

Orgull, satisfacció per la feina feta, alegria... unes sensacions que es van anar repetint entre tots els integrants del Barça Lassa de futbol sala després del final del cinquè partit davant d'ElPozo, que va acabar 3-2 i que va donar el títol a un Barça que ja suma quatre Lligues.

Tots els jugadors, un a un, van destacar l’esforç, la feina feta dia rere dia i la felicitat perquè, finalment, el títol de la competició domèstica es va poder quedar al Palau. Davant d'una afició que sempre ha estat al costat de l’equip. És per això que els jugadors, conscients del suport, van voler celebrar i dedicar el títol a tots els que sempre han donat el seu suport incondicional des de la grada.

També estava molt content després del partit Andreu Plaza, l’entrenador d’aquest equip guanyador de la Copa d’Espanya, la Copa del Rei i la Lliga. El tècnic va analitzar d’aquesta manera el cinquè partit de la sèrie contra ElPozo Múrcia.

Una nit especial per a Léo Santana

Però si hi havia un jugador especialment emocionat, aquest va ser Léo Santana. El brasiler, que acaba contracte aquest juny, va rebre l’estima de tot el Palau i dels seus companys, i va rebre, també, una samarreta commemorativa per part del Club perquè mai oblidi els dos anys com a blaugrana. Les llàgrimes als ulls del brasiler tampoc s’oblidaran mai al Palau.

El president Bartomeu, satisfet per l’èxit del futbol sala blaugrana

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, no es va voler perdre el cinquè i definitiu partit de la final del play-off i va poder veure com els d’Andreu Plaza aixecaven el títol de Lliga. Després de la celebració, i orgullós de la feina feta, va valorar el títol: “Vull felicitar tots els barcelonistes. Aquesta Lliga és molt merescuda. Portàvem molts anys buscant aquest títol i al final ja l’hem aconseguit. Estic molt content per ells i per l’afició, perquè la comunió que hi ha és meravellosa”.

Així va ser la final

El Barça Lassa va guanyar el cinquè partit de la final dels play-off davant ElPozo Múrcia (3-2) i es va proclamar campió de Lliga per quarta vegada. El gol d'Esquerdinha a la primera part i el doblet de Sergio Lozano a la segona van donar el triomf davant d'un conjunt murcià que va lluitar fins al final.

Amb el soroll de la botzina final, l'eufòria es va desfermar. L'aixecament del títol de Lliga i la celebració amb el Palau van culminar una temporada molt bona. La festa, doncs, s'ho valia. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut