Barça Lassa – ElPozo Múrcia: Obligats a guanyar a Múrcia (2-3)

Els d’Andreu Plaza perden el segon partit de la sèrie final contra els murcians en un duel intens, en què ha resultat decisiu un gol de Fernando a la pròrroga

No ha pogut ser i el Barça Lassa de futbol sala no ha posat el 2-0 en el global de l’eliminatòria final del títol de la LNFS. Els d’Andreu Plaza, en un partit molt intens, han caigut contra ElPozo al Palau (2-3) i hauran de viatjar a Múrcia amb l’obligació de guanyar, com a mínim, un dels dos partits que es disputin al Palacio de los Deportes. Perquè, malgrat el gol inicial de Ferrao, que Andresito i Darío han capgirat, i la diana de Lozano per forçar la pròrroga, Fernando ha acabat decidint l’enfrontament. El proper dissabte i el proper dilluns sabrem si acaba (i com ho fa) o no l’eliminatòria. En cas que no, el dissabte 22 el Palau dictarà sentència.

ElPozo exigeix el Barça

No ha estat un partit fàcil per al Barça, amb un ElPozo que ha pressionat més i millor que en el primer partit, el que es va jugar el passat dissabte al Palau (7-2). Els murcians, que no volien marxar cap a casa amb un 2-0 en contra en el global de l’eliminatòria, han sortit a totes des de l’inici i han exigit els d’Andreu Plaza, que, malgrat tot, també han tingut les seves opcions i han fet lluir-se Fede.

Així, en un primer temps amb alternatives, ha estat Ferrao qui ha inaugurat el marcador, amb un golàs apoteòsic: mitja volta, engaltada i gol per tot l’escaire (1-0, min 8). De fet, els catalans han pogut ampliar distàncies –amb un xut de Léo Santana que ha sortit fora per poc-, però els de Diego Giustozzi no s’han rendit i, tot i que els hi ha costat –Miguelín ha fallat un penal amb Juanjo sota pals- han aconseguit capgirar el resultat.

I això que Dídac ha intervingut en diverses accions, però els gols Andresito, que ha aprofitat una jugada d’estratègia (1-1, min 17), i la diana de Darío, en una acció enrevessada que ha acabat al fons de la xarxa (1-2, min 34), han fet que el marcador reflectís l’1-2.

L’eufòria es desferma a 40 segons per al final

Els gols de ElPozo, però, han canviat el signe dels últims minuts, que s’han acabat tenyint de blaugrana. I és que, tot i que Fede s’ha convertit en un mur que Ferrao, Léo Santana, Esquerdinha o Joselito no han pogut batre, Lozano ho ha acabat fent per tornar boig el Palau a 40 segons del final i forçar la pròrroga.

ElPozo s’emporta el partit

El resultat del temps extra, però, no ha resultat ser l’esperat i un gol de Fernando ha acabat sent decisiu (2-3, min 43). El Barça ho ha intentat, i fins i tot Ferrao i Esquerdinha han estat a punt de marcar pràcticament sobre la botzina, però l’1-1 de la sèrie ha acabat sent una realitat.

LA FITXA

Barça Lassa, 2

ElPozo Múrcia, 3

Barça: Dídac, Lozano, Marcenio, Joselito, Ferrao –cinc inicial- Juanjo (ps), Boyis, Aicardo, Esquerdinha, Adolfo, Léo Santana, Arthur, Roger.

ElPozo: Fede, Fer Drasler, Xuxa, Miguelín, Álex –cinc inicial- Matteus, Andresito, Fernando, Pito, Darío.

Gols: 1-0, Ferrao (min 8). 1-1, Andresito (min 17). 1-2, Darío (min 24). 2-2, Lozano (min 40). 2-3, Fernando (min 43).

Àrbitres: Delgado Sastre, Rabadán Sáinz. Groga al visitant Álex.

Assistència: 5.434 espectadors al Palau. Rècord de la temporada.