Barça Lassa – Fraikin Granollers: Un derbi per encarar l’últim mes

Barça Lassa – Fraikin Granollers: Un derbi per encarar l’últim mes

Els blaugranes, amb el títol ja a la butxaca, disputen el primer de dos partits de Lliga en 48 hores per afrontar un últim mes de competició que culminarà amb la Final Four de la Champions

El Barça Lassa disputa aquest dimecres (18:30h) el derbi català de l’handbol contra el Fraikin Granollers al Palau Blaugrana. Amb la classificació per a la VELUX EHF Final Four a la butxaca, els blaugranes tenen un dels objectius de la temporada complerts, però ja es concentren en la cita de Colònia. Amb això en la ment, els culers disputaran les últimes jornades d’una Lliga Asobal ja guanyada, que serviran per “mantenir la línia de treball”, tal com va explicar Raúl Entrerríos en acabar l’entrenament previ.

L’asturià va atendre Barça TV després de l’última sessió, i va expressar la satisfacció de l’equip per haver aconseguit el bitllet per a la Final Four: “Ens dóna tranquil·litat perquè suposa aconseguir un objectiu que teníem des de l’inici. Ho hem aconseguit de manera brillant, hem de gaudir-ho, però tenint clar que tenim un objectiu encara més gran per davant”. En el camí cap a Colònia, el Barça Lassa tindrà un últim mes de preparació amb quatre partits de Lliga. El primer, aquest dimecres, contra el Fraikin Granollers. “Ens juguem el partit i sempre sortim a guanyar. Un derbi sempre és un derbi, i és important per a nosaltres i per a l’afició”, comentava Entrerríos.

L’equip no oblida que l’última visita del conjunt vallesà al Palau Blaugrana va acabar trencant la ratxa d’imbatibilitat de quasi cinc anys. “Aquell partit està a la nostra memòria, i tenim ganes de rescabalar-nos”, deia el segon capità blaugrana. Serà el primer dels dos partits que disputarà el conjunt de Xavi Pascual en només 48 hores, ja que el proper divendres la cita serà a Pontevedra, a la pista del Condes de Albarei Teucro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut