Barça Lassa – HC Vardar a la Final Four

Barça Lassa – HC Vardar a la Final Four

El conjunt de Xavi Pascual s’enfrontarà a l’equip macedoni en la segona semifinal (18.00h) al Lanxess Arena de Colònia el dissabte 1 de juny amb un bitllet per a la gran final en joc

Aquest dimarts s’ha celebrat el sorteig dels encreuaments de la Final Four de la VELUX EHF Champions League. El Barça Lassa, que es va classificar amb solvència en eliminar el HBC Nantes francès gràcies a dues victòries (25-32 i 29-26), ha estat emparellat amb el Vardar en la segona semifinal de la màxima competició continental. D’aquesta manera, els homes de Xavi Pascual disputaran el seu partit de semifinals (18.00h) contra el conjunt macedoni. L’equip vencedor d’aquest emparellament s’enfrontarà, el diumenge 2 a les 18 hores, amb el guanyador de l’altra semifinal, que la disputaran el Telekom Veszprém hongarès i el Vive Kielce polonès.

Després de ser tercer d’un grup A molt competit, el Vardar va eliminar al Zagreb als vuitens de final per un resultat global de 48-59, i va quedar emparellat en els quarts amb el Pick Szeged hongarès. El triomf com a local en l’anada (31-23) va ser suficient per al conjunt dirigit per l’espanyol Roberto García Parrondo, tot i caure en el partit de tornada a Hongria (29-25), per certificar el bitllet per a la Final Four.

Repetició de l’últim record a Colònia

El sorteig ha deparat l’enfrontament entre catalans i macedonis, un duel que ja es va produir l’última vegada que el Barça Lassa va jugar una Final Four. Fa dues temporades, els culers van caure contra el Vardar a les semifinals per 26-25 amb un gol en l’últim segon de Luka Cindric. En total Barça i Vardar s’han enfrontat 15 vegades, amb un balanç de 12 victòries per als culers, un empat i dues derrotes. Els últims han estat en la fase de grups d’aquest curs, amb doble victòria dels homes de Xavi Pascual: 26-30 a Skopje i 34-26 a Barcelona.

Víctor Tomás: "Serà molt complicat, no hi ha favorits"

El capità blaugrana ha valorat l'eliminatòria contra el Vardar: "A aquestes alçades no hi ha favorits i més a partit únic. En una Final Four pot passar qualsevol cosa". A més, ha recalcat: "El Vardar és un equip molt perillós, ja vam veure als quarts que són un gran equip i serà molt complicat". "Hem jugat contra tots i sabem que tots són molt bons equips i amb grans jugadors a totes posicions. Serà una Final Four molt interessant, però estem centrats en nosaltres, ho intentarem fer el millor possible", ha conclòs Tomás. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut